Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt passzív társaim, melyik típusú/alakú pénisz a legélvezetesebb, mi számít igazán?
Számít egyáltalán a méret, alak, forma? Vagy inkább a a konkrét személy, az ő személyisége, külseje? Ti mit élveztek?
Tapasztalt passzívoktól/uni-passzívoktól kérdezem, mert én tapasztalatlan vagyok még e téren. Kíváncsi vagyok, mire számíthatok, mit is fogok igazán élvezni.
Van dildom (egy átlagos és egy átlag feletti), és 2x próbáltam már a szexet (átlagos méretű fiúval), de valahogy egyik alkalom sem nyújtott nagy élményt. A 2. szexuális alkalmam viszont jobb volt, szerintem azért, mert kedveltem a fiút és megbíztam benne. Az első nagyon rossz élmény volt ezek hiánya miatt főleg. De mégis hiányzik valami plusz. A dildo meg olyan semmilyen.
Ha 5.5 centit nem gondoltál vastagnak akkor szerintem rosszul mérhetted az átmérőt. 5.5 centi átmérő már kb. 16 centi körbemérve (kerület). Alig van olyan férfi, akinek olyan vastag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!