Hol lehet szoftverfejlesztőnek tanulni?
"Valami OKJ képzést édemes csinálni?, Vagy valami fizetős tanfolyammal többre megyek? Illetve ezeket gondolom ki kell egészíteni netes tanulással. Tudtok jó oldalakat, csatornákat?"
Az ilyen hányadékokat felejtsd el hogy OKJ + bootcamp, nehogy olyan szintre süllyedj kitüntetéses mechatronikai mérnök MSc diplomával. Nemtom az 5 év alatt vagy meddig tart a képzés ott miket tanultál én ELTE fizikus BSc-vel helyezkedtem el junior szoftverfejlesztőként tavaly bruttó 750 000 kezdőfizuval + cafeteria / 13. havi fizu 21 évesen diplomázást követően, pedig túl sok erőt nem fektettem az önképzésbe. Volt 1-2 programozással kapcsolatos tárgyam (Python, SQL, Matlab, Java) amiből jó voltam de főleg az erős matek tudásom érdekelte őket.
A cégben az első 4 hónapban egy sor kódot nem írtam csak a betanításom folyt, utána kezdtem el valódi termelő tevékenységet folytatni és bekapcsolódni a projektekbe programozás szintjén.
Ha mégis magadnak akarod gyakorolni milliónyi kurzus van ingyenesen az interneten és hivatalos dokumentációk tömkelege, egy fos okj vagy lehúzós bootcamp semmivel nem kínál többet sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!