Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, benne lennétek hasonló mókában?
Én mindig jókat nevetek, ha filmben van ilyen, vagy hasonló jelenet. Csak sajnos mindig hetero felállásban.
#2: Hát ha a klassz srácom éppen lelkesen cumizik, nekem még akkor is állna, mint a cövek, ha épp Lady Dömper jönne be hozzám. Mondjuk nem sokat fognék fel a külső dolgokból, az biztos. Szájba spricc után tuti ott értetlenkednék, hogy mi van.
Azért nem tudom, én hogyan reagálnék pontosan, főleg, ha ilyen helyzetben direkt intenzívebben is csinálná a kis huncut.
Én csináltam már ilyet, igaz a srác, akit szoptam csak discordon volt a haverjaival és játszott, de nagyon intenzív élmény volt mindkettőnknek.
21/f
5-ős: élvezetes lehetett. :)
6-os: ezen szakadok. :))) Nagyon mókás lett volna, ha a srác mondjuk asztal alatt szopja a másikat, amíg anyu löki a sódert. :D
Nagyon laza a nqgyim, szóval emiatt biztos nem utàlna meg, legfeljebb kitiltana tèged a lakàsbòl.
Mondjuk ő a vallàsos embereket is utàlja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!