Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt rajtam kívül olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt rajtam kívül olyan, akinek nincsenek barátai?

Figyelt kérdés

Egy párom volt eddigi életem során, aki hatására a mai napig megáll az idő, ha összefutunk az utcán, pedig már7 éve kidobott

mondjuk ezt nem tudom mindek írtam le, de mindegy

szóval nincsenek barátaim vagyis van 1 csaj barátom, akivel 1-2 havonta találkozom kb... Olyan fura érzés ez, mindenki éli a társasági életet, az volt barátom már "elfogyasztott" vagy 30 fiút azóta, ha nem többet... nekem meg se barátaim akikkel bulizni járnék, se párom (bár nem is igazán keresek senkit) mondjuk barátoknak örülnék

2023. márc. 10. 23:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincsenek barátaim. Van egy lány, akivel együtt nőttünk fel, de ő elkerült Pestre, és most már elég ritkán találkozunk. Messengeren beszélünk. Rajta kívül kb. 2-3 emberrel tartom így írásban a kapcsolatot, de velük még soha az életben nem találkoztam. Én megtanultam így élni, néha hiányzik a társaság, de legtöbbször elvagyok magamban. A meleg körben nem is érzem jól magam.

38/F

2023. márc. 11. 08:48
 12/25 A kérdező kommentje:

30 vagyok és amúgy nagyon szeretek egyedül lenni, de néha hiányzik, hogy eljárjak bulizni, bárokba vagy akár csak mászkálni valakivel...

Igazából tinikorom óta magányos vagyok, szóval számomra ez az átlagos. Ráadásul nagyon szeretek játszani az energiákkal és elég rendkívüli tapasztalásaim voltak már életem során, amelyek valószínűleg nem történtek volna meg, ha nem töltenék ennyi időt magammal...

2023. márc. 11. 09:54
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Barátok nélkül nagyon rossz. 2-3 igaz barát hiánya fájóbb is lehet, mint, hogy nincs párod. Munkahelyen sincsenek szimpi emberek? Néha nem jársz el lazulni valahová? Hobbik, sport? Én ezt tuti nem bírnám. :(
2023. márc. 11. 10:07
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

"elég rendkívüli tapasztalásaim voltak már életem során, amelyek valószínűleg nem történtek volna meg, ha nem töltenék ennyi időt magammal..."

Nyugtass meg, egyedül vagy a fejedben, ugye? :)

2023. márc. 11. 11:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez a helyzet velem is, bár én 2 éve szakítottam az exemmel. Mondjuk, én nem a netes ismeretségre tartanék igényt, hanem a személyes találkozásokra, közös programokra. A legtöbb alkalmat igyekszem megragadni ami kimozdulással jár, de ott is azt tapasztalom, hogy a legtöbb ember párban van, illetve megvan a kialakult társasági köré és nem igen tart igényt új emberek ismeretségére. Néha adódnak félreértések is. A legtöbb új ismeretség a közösségi oldalakon való pár mondatváltás után kimerül. Akármerre megyek, szinte mindenki kivétel nélkül a mobilját bújja. Nem értem! Én is valamilyen módon függő vagyok, vannak megosztásaim naponta, de ezzel akkor foglalkozok amikor egyedül vagyok és nem társaságban vagy az utcán. Ha esetleg van köztetek olyan aki nyitott a találkozásra is, 25 elmúlt nem gond számára az utazás akkor nyugodtan írjon, nemtől függetlenül.
2023. márc. 11. 14:26
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
F/30+
2023. márc. 11. 14:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
15 ös hová valósi vagy?
2023. márc. 11. 15:38
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen pesti emberkével szívesen megismerkednék, mint a 15 -ös.

Korrekt,szimpatikus, amit írt és látszik,hogy tudja mit szeretne !

54F

2023. márc. 11. 16:26
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős.Írhattok
2023. márc. 11. 17:48
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Majd írjátok meg összejött-e.
2023. márc. 11. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!