Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt rajtam kívül olyan, akinek nincsenek barátai?
Egy párom volt eddigi életem során, aki hatására a mai napig megáll az idő, ha összefutunk az utcán, pedig már7 éve kidobott
mondjuk ezt nem tudom mindek írtam le, de mindegy
szóval nincsenek barátaim vagyis van 1 csaj barátom, akivel 1-2 havonta találkozom kb... Olyan fura érzés ez, mindenki éli a társasági életet, az volt barátom már "elfogyasztott" vagy 30 fiút azóta, ha nem többet... nekem meg se barátaim akikkel bulizni járnék, se párom (bár nem is igazán keresek senkit) mondjuk barátoknak örülnék
7 éve dobott és ennyi idő alatt nem tudtad túltenni magad teljesen?
Vannak különféle közösségek, appok- ahol lehet beállítani, hogy barátokat keresel. Szerintem baj, hogy 1 embert tartasz barátnak, aki igazából nem is az, ha kb. havonta találkoztok- mondom úgy, hogy én nagyon szeretek egyedül lenni és nem nagyon tartok igényt mások társaságára. Hobbid van? Az egy jó kiindulópont, hogy ismerkedj másokkal. Még az is jó lehet, hogy ide írsz pár infót magadról, hogy kb. milyen személy vagy, melyik városban laksz, mi érdekel, mit szeretsz, mit nem, hány éves vagy, stb.- remélhetőleg valaki írni fog- sokan érzik magukat egyedül és keresnek barátságot.
Vagyok:)
Viszont tapasztaltam,hogy "csak" barátkozni talán még nehezebb,mint kapcsolatot keresni.
Nem gondolják komolyan,vagy azért akarnak barátkozni,mert szakítás után vannak és panaszkodnának.Aztán ha jön valaki,akkor maximálisan tojnak az emberre.
Meg kell tanulni magunkban lenni,erőltetni nem érdemes semmit.Netes barátkozás,ami írogatásból áll, az pedig nem ér semmit.Csak és kizárólag a személyes találkozás,beszélgetés,programok,amik valamit számítanak.
Ha nem teszel ellene, nem is lesz. Nyiss mások felé, akár élőben akár online. (Pl itt is lehet, nekem is írhatsz ha van kedved 😊) Ismerkedj, beszélgess. Hogy fiú vagy lány az mindegy ha csak barátot keresel 😊
N
Ott a pont a 6-osnál. Mikor elhagytak,akkor a kutyámtól kaptam vigasztalást,szeretetet.
Míg élt...
Barátot nehéz találni.
Szoktam keresni én is, de egy ideig megy a beszélgetés de utána elmarad az is.
Hasonló cipőben járok én is. Ma este is próbálok majd változtatni rajta!
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!