Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejöhettek neki? Hogyan kérjem el az instáját? Mitévő legyek?
Ha akarsz még abba a boltba járni, akkor várj még vele. Annyi ilyen sztorit hallottam már, amikor a melegek belemagyaráznak olyanokat a sztorikba, ami a heteroknak teljesen máshogy jön le. Szimplán lehet rossz napja volt, szét volt csúszva. Mindenkivel megesik az ilyen.
Ha elkéred az instáját és kiderül hetero garantálom messze elkerülöd a boltot legközelebb.
Én a helyedben többször járnék mostantól abba a boltba, beszélgetnék vele, figyelném a reakcióját. Ha később is úgy ítéled meg, hogy lehet tetszel neki, akkor lépnék, de nem 1 alkalom után. Főleg nem olyan országban, ahol ennyire megy a propaganda a melegek ellen, Orbán lassan a fél országot homofóbbá teszi.
Ha kiderülne hogy hetero a kérdésemre, én ugyanúgy járnék abba a boltba azután is.
Büszke lennék arra, hogy volt bátorságom megkérdezni, nincs ebben semmi szégyellnivaló. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!