Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bejöhettek neki? Hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhettek neki? Hogyan kérjem el az instáját? Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Fél órával ezelőtt voltam az egyik boltban, ami közel van a házamhoz, és éppen fizetni akartam a dolgaimért, amikor megláttam ezt az új pénztáros srácot, aki rám nézett, majd félrenézett, aztán újra rám nézett, és láttam, hogy nagyon ideges lett, mert ránéztem. Volt még 2 ember előttem, majd miután elmentek a srác oda akarta adni a számlát nekem, mert szerintem annyira ideges volt, és azt hiszem, annyi gondolat haladt át a fején, hogy nem is vette észre, hogy a férfi, aki előttem volt, elment. Aztán rám nézett és rájött, hogy az előttem lévő fickó már nincs ott és eldobta a blokkot, és még idegesebbnek tűnt és láttam, hogy remeg a keze. Nem tudom, hogy vonzódott-e hozzám, mert soha nem volt senki aki vonzódott volna hozzám (legalábbis nem srác). Csak az alapján gondolom ezt mert tudom ha valaki bejön, akkor hogyan reagál a testem. Szerintetek ő is vonzónak talál engem? És ha igen, hogyan tudnék vele instát cserélni anélkül, hogy kínos lenne, soha nem voltam ilyen helyzetben és ez fura és új.

2023. márc. 5. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Túlgondolod kissé…
2023. márc. 5. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Fogod magad, és elkéred az instáját...
2023. márc. 6. 00:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha akarsz még abba a boltba járni, akkor várj még vele. Annyi ilyen sztorit hallottam már, amikor a melegek belemagyaráznak olyanokat a sztorikba, ami a heteroknak teljesen máshogy jön le. Szimplán lehet rossz napja volt, szét volt csúszva. Mindenkivel megesik az ilyen.

Ha elkéred az instáját és kiderül hetero garantálom messze elkerülöd a boltot legközelebb.

Én a helyedben többször járnék mostantól abba a boltba, beszélgetnék vele, figyelném a reakcióját. Ha később is úgy ítéled meg, hogy lehet tetszel neki, akkor lépnék, de nem 1 alkalom után. Főleg nem olyan országban, ahol ennyire megy a propaganda a melegek ellen, Orbán lassan a fél országot homofóbbá teszi.

2023. márc. 6. 08:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán csak azt hitte, hogy lopsz.
2023. márc. 6. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiderülne hogy hetero a kérdésemre, én ugyanúgy járnék abba a boltba azután is.

Büszke lennék arra, hogy volt bátorságom megkérdezni, nincs ebben semmi szégyellnivaló. :D

2023. márc. 8. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!