Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az önértékelési zavartól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önértékelési zavartól alakulhat ki homoszexualitás?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha valaki kiskorától lányokba volt szerelmes, érzelmileg hozzájuk vonzódott, annál később az önértékelés hiányától alakulhat ki az hogy a saját neméhez is vonzódik szexuálisan? Nálam ez van, de nem tudom hova tenni.

2023. márc. 2. 19:59
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20: Úgy van köze, hogy normális esetben ahhoz is vonzódunk szexuálisan akibe szerelmesek vagyunk. Vagy te nem így gondolod? Te x személybe vagy szerelmes de y-ra izgulsz fel? Vagy miért szedted szét a két dolgot?

Én azt mondom hogy nálam valami miatt a bizonyos típusú (lányos, feminin) azonos neműek is felkeltik a szexuális érdeklődést a lányok mellett, de ezt nem tartom normális érzelemnek, ezért is próbálom kikutatni hogy mi miatt alakult ez ki. Így születtem? Kizárt. Egy bizonyos gén vagy valamelyik kromoszóma miatt? Kizárt. Ez a "törés" a fejlődésnél alakult ki, erre egy pár pszichológus is rámutatott már, csak persze homofóbnak vagy gyűlöletkeltőnek lettek titulálva.

Ebbe a gender-szexuális nem kérdésbe meg ne menjünk bele, biztos hogy nem értünk egyet, kár is vitatkozni rajta.

2023. márc. 4. 01:25
 22/22 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Ha pontosan tudod hogy neked önbizalom hiány miatt alakult ki homoszexualitás, és azt is tudod hogy te ebből ki tudsz gyógyulni, akkor mi értelme van a kérdésnek? Úgy tűnik kételkedsz. Szerintem te is érzed legbelül, hogy ezek közül egyik sem igaz, csak még nem tudod elfogadni a tényeket.
2023. márc. 4. 08:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!