Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted egyedül fogod leélni az életed? A kérdésem csak a melegekhez szól, biszexek kérem ne szavazzanak.
Egyre inkább kezdem azt érezni 30 évesen, hogy egyedül fogom leélni az életemet, mint a melegek többsége. Miért van az, hogy a melegek képtelenek hosszútávú kapcsolatra? Ne gyertek itt a ne általánosíts szöveggel, nem Nyugaton vagyunk. Az LMBTQ filmekben, sorozatokban mindig minden happy, de ez csak Nyugaton van, bár ott is sokkal árnyaltabb a dolog. Érdekes módon tele van az összes társkereső 50 feletti szingli meleggel, vagyis egyik sem találta meg a párját. Ugyanez vár a fiatalabb generációra is... Konkrétan 1 kezemen megtudnám számolni hány olyan meleg ismerősöm van, akik már legalább 10 éve együtt vannak.
Biszexek terén más a helyzet, a biszexek nagy része úgy is nő mellett köt ki a fenti okok miatt.
Kezdem teljesen elveszíteni a reményt. Más is van ezzel így?
A 20-as leírta érthetően és szimpatikusan a lényeget egy bizonyos kérdésben.
Érdemes ezen sokunknak elgondolkodni,mert vagy a magány,vagy a múlt nem felhánytorgatása...
Egyébként nincs ember,akinek ne lehetne valamit ráolvasni..De minek?
Ha jön olyan,mint a 20 -as akkor boldognak kell lenni ,közösen és más nem számít.
Úgy állítod be, mint ha ez egy meleg dolog lenne. Heteróknál is van nyitott kapcsolat, swingerezés. Vagy csak egyszerűen megcsalják egymást, szeretőt tartanak.
"nalam a parkapcsolat az akkor is ket ember erzelmi szovetsege"
Pont ezt írtam én is. Az érzelem és a testiség szétválasztható, sőt hosszútávon ez az egyetlen járható út. Persze vannak kivételek, akik évtizedeken keresztül bírják a monogámiát, de jóval kevesebben, mint akik itt ezt hiszik magukról.
Minden személyeskedés nélkül komolyan érdekelne, hogy az elvek, amikben hiszel, boldoggá tettek-e? Évtizedek óta tartó, kiegyensúlyozott párkapcsolatod van?
Esetleg egy tizenéves fiatal vagy, aki azt hiszi, hogy mindent tud az életről, aki az álmait vetíti ki a valóságra és csodálkozik, hogy nem jönnek össze a dolgok?
"Az igényekből meg nem szabad visszavenni. Ha ismered önmagad, akkor okkal vannak azok az igényeid, amik."
A legtöbb ember sem a realitással, sem önmagával nincsen tisztában. Irracionális vágyak, homokba dugott fejek, aztán meg a sírás, hogy hülye a világ, csak én vagyok helikopter...
Így is lehet, aztán az igényeikkel együtt magányosan fognak megöregedni.
22-es: maximálisan egyetértek. Mondom ezt úgy, mint élő példa, mivel a férjemmel 11 éve élünk monogám kapcsolatban.
33f m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!