Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerinted egyedül fogod...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted egyedül fogod leélni az életed? A kérdésem csak a melegekhez szól, biszexek kérem ne szavazzanak.

Figyelt kérdés

Egyre inkább kezdem azt érezni 30 évesen, hogy egyedül fogom leélni az életemet, mint a melegek többsége. Miért van az, hogy a melegek képtelenek hosszútávú kapcsolatra? Ne gyertek itt a ne általánosíts szöveggel, nem Nyugaton vagyunk. Az LMBTQ filmekben, sorozatokban mindig minden happy, de ez csak Nyugaton van, bár ott is sokkal árnyaltabb a dolog. Érdekes módon tele van az összes társkereső 50 feletti szingli meleggel, vagyis egyik sem találta meg a párját. Ugyanez vár a fiatalabb generációra is... Konkrétan 1 kezemen megtudnám számolni hány olyan meleg ismerősöm van, akik már legalább 10 éve együtt vannak.

Biszexek terén más a helyzet, a biszexek nagy része úgy is nő mellett köt ki a fenti okok miatt.

Kezdem teljesen elveszíteni a reményt. Más is van ezzel így?

2023. febr. 28. 09:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
98%
3 éve a párommal vagyok, 20 évesen. A legtöbb velem egykorú meleg ismerőseimnek is van hosszabb távú kapcsolatuk, hozzáállás, esetleg szerencse meg kinézet kérdése az egész.
2023. febr. 28. 11:57
 12/32 A kérdező kommentje:
Azért 3 éves párkapcsolatot nem neveznék hosszúnak. Ha 7 év múlva is együtt lesztek visszatérünk a témára.
2023. febr. 28. 11:58
 13/32 anonim ***** válasza:
98%
Annak ellenére, hogy egyedüllétre igényt tartok, én is szeretnék majd párkapcsolatot. Sőt, máshogy nem is tudom elképzelni a jövőm. Szexuális életet is csak olyan személlyel tudnék/tudok létesíteni, akihez érzelmileg kötődöm, valamiért így működöm. 😅 Átlagos kinézetű srác vagyok, úgy gondolom, de szerintem így is van esélyem bőven, szóval ez nem akadály remélhetőleg. Az pedig majd más eldönti, hogy mennyire vagyok neki szimpatikus. 😅 Elég fiatal vagyok, szóval még bőven van időm társat találni magam mellé, de egyelőre inkább magamra, barátaimra és leendő barátokra igyekszem fókuszálni! Örök álmodozó és reményekkel teli vagyok, így marad az optimista hozzáállás a kérdéshez! Ti se adjátok fel! ☺️
2023. febr. 28. 12:38
 14/32 anonim ***** válasza:
98%

Végre egy optimista, lelkes fiatal,akinek még érzései is vannak!

Nem adjuk fel, mert amíg ilyenek is vannak mint Te addig érdemes várni...

2023. febr. 28. 12:40
 15/32 anonim ***** válasza:
98%

Eret vágok ettől a sok panaszkodó, lemondó fiataltól. Mindegyikőtök ugyanazt akarja, írjatok privit egymásnak!

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen! És töketlen.

2023. febr. 28. 14:36
 16/32 Jani Belucci ***** válasza:
100%

Én pozitívan állok a dologhoz. De szerintem nem jár senkinek sem pár alanyi jogon. Meg kell érte dolgozni.

Ez a munka ott kezdődik, hogy a saját csalódásaidból erőt kovácsolsz, és nem keseregsz. A legtöbbet egy rossz kapcsolatból vagy ismerkedésből lehet tanulni. Ilyen helyzetekben mutatkozik meg a valódi éned és karaktered. Ilyenkor mutatkoznak meg a benned rejlő jellemhibák is.

Ha észre tudod venni, akkor meg is tudod nevezni. Ha meg tudod nevezni, akkor fel is fedezheted az összefüggéseket. És ha felfedezted, akkor tudni fogod hogyan ne kövesd el újra ugyanazokat a hibákat.

A legjobb esélyed egy hosszútávú kapcsolatra akkor van ha tudod hogy ki vagy, hogyan működsz, és azt is tudod hogy mire van szükséged. Egy szóval önismeret.

Egyébként van egy jó adag "survival bias" ebben a témában. Szingliként legtöbbet (de nem kizárólag) olyan melegekkel lépsz interakcióba (appokon, bárokban, szórakozóhelyen), akik valamilyen okból szintén szinglik vagy csalják a párjukat vagy nyitott kapcsolatban élnek. Akik el vannak ketten mint a befőtt, harmonikus monogám párkapcsolatban, azokat kevésbé hatékony módon tudod csak megismerni (például közös ismerős révén). Valamint szingliként nem is fektetsz bele energiát, hogy direktben ilyen párokat ismerj meg. Vedd észre a vakfoltot a látómeződben.

2023. febr. 28. 15:56
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem, hogy nem. Egyetem után meg sem állok egy szuper országig (Hollandia, vagy valamelyik skandináv állam).
2023. febr. 28. 17:42
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

"meg sem állok egy szuper országig (Hollandia, vagy valamelyik skandináv állam)."

Semmit nem tudsz ezekről az országokról, nagyon messze vannak a szupertől. Mint ahogy Magyarország sem a pokol, ahogy sokan beállítják.

2023. febr. 28. 17:46
 19/32 anonim ***** válasza:
84%
26 evesen letettem arrol, hogy valaha szeretett parkapcsolatban eljek. Egyszeruen nem latok ra kanyi eselyt sem. Mas nem megy, mint a szexualitas megelese, dorbezolas, a multkor leirtam valahol, hogy sokakat az sem foglalkoztat, hogy az aktualis partner 5 perccel az aktus elott kiben volt, vagy benne ki volt, meg en lettem lepontozva. Pedig ez az igazsag. Mindenki varja a szoke herceget, de a melegek kozt a szoke herceg meg nem monogamia parti. Ennyi. Ezt belattam ezert inkabb megrohadok egyedul, minthogy valakinek a kapcaja legyek. Indulatosnak tunhetek, nyersnek, de valojaban a csalodottsag es szomorusag beszel belolem, mert ugy erzem mindenki csak megbaszni es atbaszni akar. Ugyhogy ennyi. En elengedtem:)
2023. febr. 28. 18:39
 20/32 anonim ***** válasza:
16%

Talán engedned kellene az elvárásaidból, mint sokaknak itt.

Miért olyan lényeges a monogámia? Egy kapcsolat érzelmi síkon zajlik, a szeretet mellett megfér a szexuális nyitottság. A párommal szeretkezek, másokkal szexelek.

A monogámiát nem a hímeknek találták ki, hosszútávon kevesen bírják. Majd ha 20 éven keresztül ugyanazzal az emberrel szexelsz rájösz, hogy így van.

Mit számít, hogy ki kiben járt öt perce? Egy ember értékét nem csökkenti a szexuális étvágya. Itt mindenki azt várja, hogy az álompasinak ő legyen maximum az ötödik partnere az életében. Miért kéne megtartóztatnom magam, ha épp nincs párom? Szerető, figyelmes, romantikus és nagyszerű pár tudnék lenni akkor is, ha meg sem tudom számolni, hogy hány alkalmi pasi járt bennem az évtizedek során.

2023. febr. 28. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!