Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon sok meleg lesz karácsony...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon sok meleg lesz karácsonykor is egyedül,magányosan?

Figyelt kérdés

Vagy aki most magányos,reménykedik a Télapóban, vagy a Jézuskában...hogy hoz neki Valakit ?

Aki a legszebb ajándék lenne...

2022. nov. 21. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Ne reménykedjen hanem emelje fel a seggét és keressen. Én is fogyással, edzéssel, jogsi meszerzéssel találtam barátnőt és nem a jézuska hozta.
2022. nov. 21. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Hat a mostani energiaarak pozitiv hatassal lesznek a tarsas eletre, mert emiatt nem sok meleg lesz otthon (egyedul) karacsonykor... 🤣
2022. nov. 21. 15:29
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát barátnőt nem kérek, és nőt sem semmilyen formában :)

Megelégszem egy pasival is.

2022. nov. 21. 17:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is eléggé érint ez a probléma, sajnos...
2022. nov. 21. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Tavaly mikulás napon szakitott a volt barárom velem. Igaz csak pár honapig jártunk, de eléggé megviselt. Akkor utána olvastam egy ilyen kérdést és vicces hogy most is olvasok egy nagyon hasonlót (lehet ugyan az a kérdező?). Igazából nem változott semmi azóta szóval most is pár nélkül töltöm a karácsonyt. Nem ábrándozom arról hogy majd jön a "meglepetés pasi" a fa alá, de tény hogy nem is tettem érte az év eleje óta, nem is vagyok fenn a randi oldalakon egy jó ideje. De nem adtam fel a dolgot, csak elöbb rendbe kell raknom pár dolgot az életemben, a fejemben, aztán ha azok megvannak akkor újra belevágok. Addig is maradnak a barátok és a család (meg ha lesz társ, utána is természetesen). Nem töltenek ki minden űrt, de azért nem olyan rossz velük körül venni magunkat! :)
2022. nov. 21. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Rossz fiú vagyok, én egy hatalmas virgácsban reménykedem... :)

Az se rossz, ha nincs más.

Tudom, hogy ez nálad nem járható út, de csak pozitívan, virtuális barátom!

2022. nov. 22. 09:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonyi buli a magányos melegeknek? Talán ott többen is párt találhatnátok.
2022. nov. 22. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

Magányosan egyedül nem leszek, mert van családom, szüleim, testvérem.

Egyébként meg nem hitegetem már magam ilyen mesebeli szerelmekkel.

Ha véletlen valami csoda folytán rám talál az igaz szerelem, hát akkor tökre örülni fogok, de ha nem akkor ez van, egyedül halok majd meg. Eddig is megoldottam valahogy.

2022. nov. 22. 09:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
5.! Én is emlékszem egy hasonló kérdésre, amely akkortájt íródott.
2022. nov. 22. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!