Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/15 anonim válasza:
Feszes, kereekebb, kicsit szőrös.
2/15 anonim válasza:
Feszes, formás és csupasz, mint nekem
3/15 anonim válasza:
egy marokba elférjen,izms kicsi szörtelen,,nyalnám élvezésig
4/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
6-os a szőrös az mért szexi? azt hittem az taszító
8/15 steven95 válasza:
#7 nem taszít a csupasz, ezt tisztázzuk. Tud látványos és izgató lenni az is.
A szőr kontrasztod ad a test íveinek, a szőrszálak iránya felveszi a test geometriáját mint egy műalkotás, egy intimitás-réteggel több, amibe bele ill. át akarok "hatolni", ezer apró szenvedélyes és apró rezdüléseket átadó finom érintések lehetősége. Fűszer a testen.
Ehhez persze tisztának kell látni a partnert és nem a taszító mosatlan, izzadt savanyú ízű, betyárkörtés szőrszálakat kell szeretni/vizionálni :D (persze van akinek - fokozatokra bontva - ahhoz is van kedve...ez egy másik kérdés)
Én magam ilyen vagyok. És minél "ízletesebben" szőrös valaki, én annál inkább be akarok nyalni/kapni ... stb. Ez van. :)
9/15 steven95 válasza:
Mindkét oldalon lehet valaki így vonzó vagy taszító. De ha a legjobb csupaszt hasonlítom a legjobb szőröshöz, akkor a szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!