Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jó döntés?
Tanácstalan vagyok. Két fiú körül forognak a gondolataim, és úgy érzem valamerre lépnem kéne. Egyik sem tudja rólam hogy meleg vagyok. Vázolom a 2 lehetőséget:
1, A kettő közül az egyiket jobban szeretném. Vele az a probléma, hogy a szobatársam a kollégiumban, és egy rosszul sikerült vallomás nagyon kellemtlen következményekkel járhatna. Igazából nem tudom megítélni hogy reagálna, mert azért hallottam tőle 1-2 homofób beszólást. A másik oldalról viszont szerintem sejtheti hogy meleg vagyok, viszont ennek ellenére nem tart távolságot, sőt kifejezetten sokat van a közelemben (pl.minden órán mellettem ül, ilyenkor kivétel nélkül mindig összeér a lábunk, és nem én miattam). Igazából azt gondolom hogy valószínűleg nem meleg, bár lehetségesnek tartom hogy csak ugyanezek a kételyek gyötrik, és nem mer lépni.
2, A másik fiú más. Vele egy közös óráról ismerkedtünk meg. Nagyon kedves és jóképű ő is. Az ő személyisége jobban hasonlít az enyémre, ő is egy kicsit zárkózottabb, kevesebb barátja van(szemben a másik jelöltömmel, akinek nagyon sok barátja van). Róla még csak halvány elképzelésem sincs hogy viszonyul a fiús dolgokhoz, mert nem rég fordult szorosabbra a kapcsolatunk.
Tehát a két lehetőségem lényegében az lenne, hogy vagy az első fiúnak vallok szerelmet (igen először csak azt kéne kimondanom neki hogy meleg vagyok, de szerintem azonnal levágná hogy nem véletlen mondom ezt el neki) vagy inkább hagyjam ezt, és a másik fiúnál próbáljak puhatolózni?
Egyéniségemből fakadóan nekem a 2-es srác a szimpatikus.
De ez persze szubjektív,viszont az,hogy az 1-esnek Hozzád ér a lába,sokat elárul.Ilyen nem szokott véletlen lenni.
Óvatosan közelíts ,főleg,ha egyikben sem vagy biztos 100 %-ban.
Jézusom. Az, hogy összeér a lábatok a szűk iskolapadban nem jelent semmit… A villamoson is összeér az ember lába idegenekkel, mégse a vonzalom jele…
Amúgy meg ha tényleg barátaid, akkor nyugodtan coming outolj, azonban óvatosan, ha nem elfogadó a közeg megszívhatod, nehéz hely a gimi.
Magyarul egyik srác sem meleg csak a te képzeletetben.
Nincs miről beszélni csak álmodozól,
Garantálom két szék közül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!