Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mi lenne a legjobb döntés?
Az egyik főnökömtől kaptam, egy elég érdekes felajánlást.
Ha vissza utasítom, lehet hogy valamilyen okból ki rúgnak, de jelenlegi helyzetben szükségem van a munkámra, mert jól fizet és nyugalmas is.
Az egyik főnököm, fel ajánlott nekem egy olyan lehetőséget, hogy nem tudtam mit reagáljak rá, de még napok múlva se.
Lényeg. Azt mondta hogy el töltene velem 1 éjszakát, és ha tetszett akkor havonta akár többet is, plusz fizetne érte.
Eddigi kapcsolataim csak nők voltak, de mindig is érdekelt milyen lehet egy férfival, csak kíváncsiságból. A probléma ott van, hogy én 20 éves vagyok, a főnököm meg 45-55 között lehet.
Aszt se értem, hogy miért pont engem szúrt ki magának.
Ha egyszer elkezded nem lesz ám vége! Az ilyen papák szeretik a korodbelieket,mert naivak és elhiszik,hogy csak ennyi,egy -két alkalom. Aztán téged kifizet, ha kifizet,és megy haza a löttyedt feleségéhez.
És persze amúgy ő a példás ember...
Gondold át,de azt hiszem, ma sok fiatal van, akit ilyen trógerek kihasználnak!
Ezt neked kell eldönteni hogy akarod e, vonz e legalább egy kicsit is, illetve megéri e az esetleges pluszpénz. Szerintem is ha kiváncsi vagy, akkor olyannal próbáld aki tetszik.
Ez csak ajánlat volt, mondhatsz nemet. Azt meg hogy mikor nagyobb a kirugás esélye, ha belemész vagy ha nem, az a főnöktől függ. De én csak emiatt biztosan nem mennék bele, akkor rúgjon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!