Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ilyen helyzetben mi lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mi lenne a legjobb döntés?

Figyelt kérdés

Az egyik főnökömtől kaptam, egy elég érdekes felajánlást.

Ha vissza utasítom, lehet hogy valamilyen okból ki rúgnak, de jelenlegi helyzetben szükségem van a munkámra, mert jól fizet és nyugalmas is.

Az egyik főnököm, fel ajánlott nekem egy olyan lehetőséget, hogy nem tudtam mit reagáljak rá, de még napok múlva se.

Lényeg. Azt mondta hogy el töltene velem 1 éjszakát, és ha tetszett akkor havonta akár többet is, plusz fizetne érte.

Eddigi kapcsolataim csak nők voltak, de mindig is érdekelt milyen lehet egy férfival, csak kíváncsiságból. A probléma ott van, hogy én 20 éves vagyok, a főnököm meg 45-55 között lehet.

Aszt se értem, hogy miért pont engem szúrt ki magának.

2022. aug. 30. 00:42
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
0%
férfi vagy vagy nõ?
2022. aug. 31. 21:18
 22/24 A kérdező kommentje:

Közel 1 órán keresztül bent voltam az irodában, jelen volt a HR-nek a vezetője és a cég igazgatója, a főnököm aki felajánlotta ezt a szexet, és én.

A főnököm ki volt kelve magából, hogy ő ilyet soha nem mondott és kiabált velem, és felfog jelenteni. Az irodában lévő főnökök próbálták nyugtatni, de nem sok sikerrel. Végül meg kérték, hogy menjen ki az irodából. Ezután történt, egy elég érdekes fordulat, amire egyáltalán nem számítottam.

Nem szeretnék kisregényt írni erről. A főnökség elmondta nekem, hogy ennek a főnökömnek, már évekkel ezelőtt volt egy hasonló ügye, de nem csináltak vele semmit, mert nem volt rá bizonyíték, így nem foglalkoztak vele.

Mivel én se tudok felmutatni, semmilyen bizonyítékot így nem fogják kirúgni a cégtől, de megfigyelés alatt lesz, mert azt már nem tartják véletlennek hogy ez megint előfordult.

A cég vezetősége nem tartotta jó ötletnek, hogy ezek után is ott maradjak, így felajánlottak egy másik lehetőséget. Ott maradhatok a cégnél, de egy másik telephelyen, ahol ez főnök biztosan nem fog zaklatni.

Most jelenleg itthon vagyok párnapot, és majd a jövő héten kezdek, a másik helyen.

Alaposan ki fogják vizsgálni, ezt az ügyet, de a rendőrséget nem szeretnék bele keverni. Mert az senkinek se lenne jó. Nekem se, és cég se szeretne ebből ügyet csinálni. Tartsam szem előtt a céget érdekeit.

Elég sok forgatókönyv lezajlott a fejemben, de erre nem számítottam.

Egyszer biztosan kifogom próbálni egy másik férfival is, de nem egy olyannal aki nálam sokkal idősebb, és plusz pénzért havonta több alkalommal.

Remélem, hogy nem lesz folytatása ennek.

2022. aug. 31. 23:42
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Korrekt a cég vezetése,bár ha tudtak már a férfi viselt dolgáról,akkor én elbocsájtottam volna.

Mindig a cég érdekei az elsők,sajnos,nem az egyén sérelme, vagy a lelke.Viszont az ,hogy nem egy telephelyen vagy vele,sajnos nem garancia arra,hogy áttételesen nem fog-e kellemetlenkedni.Tudod, a hiúságában sértett ember mindenre képes - ez tapasztalat.

Volt egy kolléga, ő volt a fiatal és állandóan bepróbálkozott,nálam az idősebbnél. Elég csúnyán elzavartam egy hónap után, hagyjon békén.Sőt, más beosztásban is dolgoztunk, nem találkoztam vele.Aztán három! év után a munkahely előtt rám támadt, leköpött,verekedni akart,mert őt nem lehet visszautasítani....?! Azonnal kirúgták,de úgy, hogy a cégnél sehol nem dolgozhatott többet. Ismét eltelt két év és megint jött az utcán és akkor pedig bocsánatot kért..?! Szerintem nem is volt százas.

De a lényeg,az ilyenekben forr az indulat,és gyűlik a sérelem. Vigyázz magadra és jó munkát az új telepen !

2022. szept. 1. 04:32
 24/24 anonim ***** válasza:
65%

Ezért írtuk, bizonyíték kell, akkor már te tudtad volna feljelenteni. :/

Rendes volt a cég, de sajnos most sem bukott le a főnök..

2022. szept. 1. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!