Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mi lenne a legjobb döntés?
A távolság miatt csak hetente egyszer tudtunk a barátnőmmel találkozni iskolaidőben. Nyár elején tudtunk kicsivel többször de most mindenhova mennek a családjával nyaralni és kb 1,5-2 hetente látjuk csak egymást.
Volt egyszer az hogy iskola időben egy hét kimaradt mert mentek rokonokhoz és 2 hétig nem láttuk egymást.
Akkor belőlem valami eltűnt vagy legyengült iránta. Most is ugyanez fog történni és nagyon valószínű hogy emiatt lehet teljesen elveszítem az érdeklődésemet iránta, mert alig látom. Nagyon nem szeretném hogy ez megtörténjen.
Ilyen helyzetben mi lenne a legjobb cselekedet?
a barátnőm is tudja hogy még várni szeretnénk vele és a szülei is tudják ezt.
fakk félreírtam azt amit akartam bocsánat XD
nem ehhez akartam a 4. et XDDDDD
Az ilyen pár napokig tartó nélkülözés sem a világvége!!!
Gondolj bele, amikor több évvel (évtizedekkel) ezelőtt a fiú elment katonának és évente 2-3x mehetett szabadságra. És sokan kibírták!!!
Ismered a slágert Szécsi Páltól? "A távolság olyan, mi8nt a szél: a kis tüzeket eloltja, a nagyokat fellobbantja."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!