Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mi lenne a legjobb döntés?
Az egyik főnökömtől kaptam, egy elég érdekes felajánlást.
Ha vissza utasítom, lehet hogy valamilyen okból ki rúgnak, de jelenlegi helyzetben szükségem van a munkámra, mert jól fizet és nyugalmas is.
Az egyik főnököm, fel ajánlott nekem egy olyan lehetőséget, hogy nem tudtam mit reagáljak rá, de még napok múlva se.
Lényeg. Azt mondta hogy el töltene velem 1 éjszakát, és ha tetszett akkor havonta akár többet is, plusz fizetne érte.
Eddigi kapcsolataim csak nők voltak, de mindig is érdekelt milyen lehet egy férfival, csak kíváncsiságból. A probléma ott van, hogy én 20 éves vagyok, a főnököm meg 45-55 között lehet.
Aszt se értem, hogy miért pont engem szúrt ki magának.
8: mindenki tapasztalat nélkül kezdi.
Ha a főnök tapasztalt, egyáltalán nem biztos, hogy durrbele módon akarja csinálni. Lehet odafigyelő, gyengéd is.
Ha mindig is érdekelt, ne utasítsd vissza.
" mindig is érdekelt,milyen lehet egy férfival, kíváncsiságból"
Ez mindent megmagyaráz,már előre is !
Jelenleg a HR iroda előtt vagyok, és várok.
Cég nevet inkább nem írok, és képet se teszek ki magamról!
Ha nem sikerül, ezt meg beszélnem a HR-esekkel, akkor keresek más munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!