Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy egy férfi ismerős iránt erőteljes érzelmi állapotba kerültem. Eddig kétszer láttam de azon izgulok pl hogy mi van ha nemet mond a találkozóra vagy éppen nem ír vissza messengeren. Én már a barátságnak is örülnék. Szeretném majd elmondani neki, hogy mennyire fontos lenne hogy kéthetente találkozzunk egy kicsit. Ő hetero, és valóban nagyon kedves barátságos, csak annyira ezen jár az eszem hogy nehéz a dolgaimra koncentrálni . 32F2023. febr. 21. 17:12
1/9 anonim válasza:
Ha nagyon nyomulsz rá, azt észre fogja venni. És hetero férfiaknál gyakori, hogy kifejezetten rosszul reagálnak meleg férfiak köteledésére, úgyhogy készülj fel arra, hogy meg fogja veled szakítani a kapcsolatot.
2/9 A kérdező kommentje:
De ha csak barátságról lenne szó? Amúgy pedig nem nyomulok, nekem csak annyi elég hogy mondjuk kéthetente beszélgetünk
2023. febr. 21. 17:33
3/9 A kérdező kommentje:
Meg az első találkozáskor múlt héten vittem neki csokit. És jól elbeszélgettünk, igaz nagyon szorongtam előtte
2023. febr. 21. 17:35
4/9 A kérdező kommentje:
Azt nem tudja hogy meleg vagyok, erről nem beszéltem még vele
2023. febr. 21. 17:38
5/9 anonim válasza:
Nem ismerem az ismerősöd, úgyhogy nem tudom, hogyan reagálna rá. Sok férfinek már az is sok, ha csokit kap tőled, mások viszont nem fogják félreérteni, ha barátként közeledsz hozzá. Ha úgy gondolod, hogy nem érti félre, akkor hajrá! De a abból, amit írtál, úgy veszem le, hogy ez a részedről valami plátói dolog lenne. Könnyű észrevenni, ha az ember tetszik valakinek. (1. válaszoló vagyok)
6/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem tudom, de még az is lehet hogy el tudnék vele erről beszélgetni, és akkor az úgy korrekt lenni. Csak ezt most így hirtelen nem szeretném, ha idővel kell, úgyis kiderül
2023. febr. 21. 17:49
7/9 anonim válasza:
Én azt tanácsolom, hogy inkább hanyagold! Ez csak saját magadnak lesz rosszabb. Ha már most vannak érzelmeid, akkor később, ha valamiért nemet mond, nem úgy jönnek össze a dolgok, az neked fájni fog. Én két éve a sráccal voltam így, akihez edzeni jártam. Szerettem volna jóban lenni vele, beszélgetni, elmenni egyet tekerni együtt. Ő tudta rólam, hogy meleg vagyok, és én is tudtam, hogy ő meg biszex, szóval ebből a szempontból más a felállás, de teljesen elzárkózott mindenféle edzésen kívüli kapcsolattól, és ez eléggé nem esett jól.
8/9 A kérdező kommentje:
Ráadásul pszichiátriai betegséggel kezelnek, S volt már olyan hogy érzelmileg kikészített a dolog. Kórházba kerültem.
Szóval ebben az esetben ez duplán nehéz
2023. febr. 21. 18:26
9/9 anonim válasza:
Szerintem csak várd meg, amíg ez az "érzelmi állapot" elmúlik, mert úgyis elmúlik. Azt írtad hetero. Ha biztos vagy benne, akkor mit szeretnél? Otthon ábrándozhatsz róla, nézegetheted a képeit, maszturbálhatsz rá. De jobb lenne, ha egyáltalán nem írnál neki, még sikerül a végén elég kellemetlen helyzetbe hoznod magad, főleg ha közlöd vele, hogy találkozgatni is akarsz... Inkább ismerkedj másokkal, próbáld elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!