Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kezeljem jól ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem jól ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
31 éves vagyok. Még eddig semmilyen kapcsolatom nem volt férfival, max szerelmes voltam. Most adódott egy olyan, hogy egy FB csoportban elkezdtem beszélgetni egy 47 éves pasival aki nagyon szimpi, kedves, találkozna is velem, azt sikerült vele megbeszélem hogy az első alkalommal én nem szeretnék csinálni semmit max ismerkedni , beszélgetni, de azt mondta ő lehet hogy maszturbálni fog. Nos ha ez így neki jó akkor oké, de azt nem mondtam neki hogy pszichés problémákkal küzdők. Nem tudom hogy milyen hatással lenne a pszichés állapotomra egy ilyen élmény. Vagy próbáljak úgy hozzá állni hogy nem lesz ami lesz? Nekem az érzelmek fontosabbak lennének mint a szex , de ö elég sokat beszél a szexről, lehet neki az az elsődleges..szóval nem tudom mi legyen. Attól tartok nehogy elkezdjek kötődni hozzá
2022. aug. 1. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
hát ha ő ezt így leközölte még kb ismeretlenül, hogy ha találkoztok akkor maszturbálni fog (gondolom előtted) akkor ne aggódj, neki is pszichés problémái vannak
2022. aug. 1. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem arra készülj fel hogy neki nagyon fontos a szex.Ha valaki annyira nem képes hogy az első talikor turtoztesse magát....és maszturbál melletted....hát ez gáz.Gondolj bele....mennyire értett meg téged.Jah....igen....okés megértem hogy neked fontosak az érzelmek stb stb.....de azért én maszturbálok melletted.pffff.mindezt 47 évesen.nem a korral van baj.....mert én is annyi vagyok....de ha nekem ilyen szitum lenne biztos türtőztetném magam,és még csak nehézséget sem okozna.bocsi ha kicsit nyers voltam
2022. aug. 1. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon gáz! Csak így bemondja hogy rá fog rántani az első ranind? Én már mondtam volna neki, hogy kössz nem. Szeribtem hagyd, neki csak szexre kell valaki, aztán ha nem kapja meg akkor még lehet lehet eröszakos is lesz. Inkább keress valakit aki ugyan olyan lassan szeretne haladni mint te.

Gondold végig, neked nem a szex a fontos, ö meg ennek ellenére már az elsö randin masztizni akar. A kettö nagyon üti egymást.

2022. aug. 1. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem is taplo..
2022. aug. 1. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondom, hogy menekülj ebből a helyzetből.

Kompromisszumokat lehet S kell is megtenni, kell tudni alkalmazkodni. De nem a végtelenségig.

Te most belemennél egy GARANTÁLTAN traumatikus, szexuálisan maradandóan megmérgező szituációba, azért, mert reménykedsz, hátha pont ez lenne most lehetőség a szerelemre.

Mert már annyira nincs senki, annyira szerelem nélkül maradtál.

😢

Sorstársam : ez most NEM a szerelemre lesz lehetőség. Nem a párkapcsolat felé vezető nulladik lépés. Csak egy rossz, mégtöbb keserűséget magadévá tevő rossz döntés lenne közönséges élményekkel.

Kérlek, ne menj bele!

28/F

2022. aug. 1. 20:32
 6/6 steven95 ***** válasza:
100%
Itt nem csak az fontos hogy nem voltál még ferfival, de még nem is ismerkedtél bi/meleg férfival online. A társadalom miatt nagyon sok a rejtőzködő és szexuálisan frusztrált. Te szerlmet keresel. Ő tuti egy jó numerát. Mi a közös? Mindenki az önző érdekeit tartja szem előtt. Persze van egészséges önzőség és van másikat kihasználó. Online ismerkedésből nincs semmi tapasztalatod. Én ennyi infóból már a bolygó másik végébe menekülnék tőle! Azt kell megértened, ha ELSŐRE nem képes valaki felfogni mi az amit Te szeretnél és elkezdi nyújtani, hogy egy kis ez meg az,... tehát adja a hülyét és adhatja, mert naívan nem feltételezel rosszat, baj lesz belőle. Hidd el rengeteg férfi lehet még szimpatikus. Merd ezt elngedni, ne engedj a vágyaidnak, hogy " most talán lehtne valami boldogságot megtapasztalnom"... de kivel? A fenti csóka mellett...FELEJTŐS. 26F
2022. aug. 1. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!