Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kezeljem jól a helyzete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem jól a helyzetet ha a pasi még szűz de én már nem?

Figyelt kérdés
Nekem volt már dolgom jó pár férfival, de ő még szűz és olyan mintha le sem akarna feküdni velem. Másfél hónapja vagyunk együtt. Nagyon jó pasiról van szó ráadásul úgyhogy nem tudom. Várjak még ő kezdeményez vagy próbáljam meg én?
2022. ápr. 17. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy nagyon jó pasiról van szó?
2022. ápr. 17. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg mikor akar lefeküdni veled!
2022. ápr. 17. 13:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Másfél hónap alatt hogyhogy nem szexeltetek?
2022. ápr. 17. 13:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz te, ő lehet hogy szűz de te meg tutyimutyi vagy.
2022. ápr. 17. 13:39
 5/9 anonim ***** válasza:
32%
Lúzer a pasi. Keress mást..
2022. ápr. 17. 13:57
 6/9 A kérdező kommentje:

1es: Úgy értettem, hogy tényleg nagyon jól néz ki és ezt nem csak én mondom mindenki ezt gondolja róla a környezetemben.

3mas: Én 21 ő 20.

4es: Inkább figyelmen kívül hagynám ezt a nagyon okos megnyilvánulásodat:)

2022. ápr. 17. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
És te hogy nézel ki?
2022. ápr. 17. 16:26
 8/9 A kérdező kommentje:

Haha a kérdés jó:D

Nyilván magamnak nem annyira tetszem de igyekszem, viszont mások szerint nagyon jól, rengeteget adok magamra.

2022. ápr. 17. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Úgy értettem hogy 165 magas vagyok, kék szemű, nagyon szép formás testalkat.:D Sokat sminkelek, keveset sminkelek stb.:)
2022. ápr. 17. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!