Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet az első szexuális aktus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az első szexuális aktus ennyire meghatározó az életemre?

Figyelt kérdés

13 évesen egy iskolatársam kényszerített, hogy elégítsem ki.

Ez az eset rendszeres volt mivel ketten voltunk fiúk az osztályban. Minden szerdán utolsó óra volt a tesi. Csak ketten voltunk és nem jött utánunk osztály. Amikor ellenkeztem bántalmazott. Ez egy jó fél óévig ment aztán továbbtanulás jött és új suli. De életem első szexuális élményei így vele voltak. Mind orál mind anál. Mindegyikben nagyon erőszakos és durva volt. Amúgy bokszolni járt. Mivel féltem megtettem minden alkalommal. Néha már magamtól mentem az öltöző zuhanyzójába.

A kérdésem, hogy lehet-e emiatt az hogy a mai napig azok az aktív partnerek okoznak valós élvezetet akik durvábbak velem. Mármint csak így tudom élvezni igazán. Persze az a vicc, hogy nem élvezem de mégis az ilyen partner iránt tudok csak kötődni hiába tudom, hogy amúgy nekem ez nem teljesen jó.

2023. febr. 21. 11:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
96%

Nálunk a pedofil papot azonnal elvitték.

Egyházon belül intézték, csak épp a kislányban volt annyi értelem hogy az első alkalommal szólt a szüleinek.

A másik ostélytárslány is el mondta nekünk hogy egy férfival él együtt, akit szopni a kell 11évesek voltunk, mi fiúk akartuk megverni a 30éves pasit

Közbe kiderült a lány szüleinek nem kellet már a gyerekük és ők adták át a 30 éves pasinak. Nem cigányok voltak.

Ezért nekem erős a történeted,

Vagy nem élted meg igazán traumának, és valahol belül élvezted.

2023. febr. 21. 17:31
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy már akkor is kizárólag a fiúk izgattak, a lányok egyáltalán nem? Szóval a melegséged az ettől függetlenül jön? Meg az is, hogy szexben csak a passzív szerepet szereted? Mert a kérdést igazából ki lehetne terjeszteni ezekre is. Vagy ezeknek a megkérdőjelezése fel sem merül benned?
2023. febr. 21. 18:41
 23/27 anonim ***** válasza:
18%
Bocsánat a hitetlenkedésért, de számomra több sebből vérzik a történeted. Nem mesélted el, hogy kezdődött ez az egész. Miért téged nézett ki? Tudta, hogy meleg vagy? A többi is szürreális. Csak ketten voltatok az egyben WC-zuhanyzóban, és az egész osztályból senki nem ment, egyetlen szerdán sem oda pisilni? De ha ez véletlenül meg is történik egyszer... Miért nem szóltál rögtön utána az igazgatónak vagy a szüleidnek? Ezért kb azonnal kirúgták volna, és többet nem kellett volna tartani tőle. Nem akarok itt nyomozósdit játszani, nyugodtan írj egy LMBTQ regényt a témában, ha ennyire szárnyal a fantáziád. Viszont ez egyáltalán nem hihető, csak figyelemre vágytál. Sajnálom.
2023. febr. 21. 18:53
 24/27 A kérdező kommentje:

Kár volt leírni részleteket. Ha leírom az a hazugság ha nem akkor is. Ha részletezem az a baj ha nem az a baj.

Nem vitázni jöttem ide hanem tanácsért.

Nem fogok beleállni egy olyan vitába ami értelmetlen. Igazolni a magam igazát felesleges mert aki kötekedik abba is hibát talál/keres majd.

Ha van építő jellegű válasz azt megköszönöm. A többivel nem fogok foglalkozni. Nem látom értelmét.

2023. febr. 21. 20:10
 25/27 anonim ***** válasza:
83%

#23 a mi iskolánkban egy másik épületben volt az öltöző és igen, órák után pl nálunk senki nem volt ott. Egyik fiú osztálytársamat egyik nap megtámadta a többi fiú és verni kezdték, meg röhögni rajta mert "meleg". Nem volt az, csak nem volt akkora vadállat, mint ők és csendesebb volt. A srác senkinek nem merte elmondani, csak a pszichiáternek, miután már az öngyilkosságon gondolkozott. A fiúkat nem rúgták ki, sőt. A tanár elintézte annyival hogy ejnye bejnye azért mindkét fél hibás.

Azért, mert valami nem történt meg veled, attól még mással megtörténhetett. És ezek az emberek nem szenvedni szeretnek, hanem 13 évesen rohadtul nem tudják, mit csináljanak, miközben épp a lelkükbe taposnak. Baszki 13 évesen még azon igyekeztem, hogy egy szöget az élére állítva meg tudjak pörgetni a járólapon, nem ám valaki megdug, ott omlottam volna össze örökre.

2023. febr. 21. 20:15
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt. Igazi lábgomba gyűjtő :D

Sose használtam. Nem is tudtam volna mert nem jött víz belőle.

Ez általánosba volt. Nekünk a tusoló a tornaöltözőből nyílt de mivel kicsi volt az öltöző oda is ment be 1-2 ember öltözni.

#23 és #16 kommentelőnek aki nyílván kötekedni jött én is válaszolnék. A sebek amiket írtál sajnos a te felületes kötekedésed áldozatai.

"Csak ketten voltatok az egyben WC-zuhanyzóban, és az egész osztályból senki nem ment, egyetlen szerdán sem oda pisilni?"

Ketten voltak fiúk az osztályba leírta. Azt is hogy utolsó óra volt utána nem volt osztály aki jött volna. Nyílván lány nem megy a fiú öltözőbe.

"Miért nem szóltál rögtön utána az igazgatónak vagy a szüleidnek?"

Ő ilyen volt, te mertél volna szólni. Azt se tudjuk hány éve volt ez.

"Szüleimet megkérem hogy jövő héttől a szomszéd faluba járok suliba."

Mert az cska így szokott menni igaz?

"De bármi okból fel is függesztettek volna tesnevelésből ha nyafogsz a dokinak."

Ezek szerint a te háziorvosod ilyen volt, de 13 évesen én pl még anyuval mentem háziorvoshoz és nem egyedül. Ez amit írsz max középsulisként játszott volna pl nálam.

De amúgy minek jöttök kötekedni? Ezt sose értem. Ha nem tudsz jót szólni miért kell beleállni valakibe akinek amúgy is van elég baja.

A kérdezőnek is válaszolok. Abszolut összefügghet. Egy orvos (sajna nem olcsó az államiba sose kerülsz sorra) kéne. Szexuálipszichológus. Főleg ha te magad is úgy érzed ez nem oké.

2023. febr. 21. 23:51
 27/27 anonim ***** válasza:
90%
Biztos, hogy amiatt vannak ezek az érzelmi elhajlásaid, mert akkor azok történnek. Lehet, ha dokihoz jársz, valamennyire segíthet, de én azon a véleményen vagyok, hogy egy szerető társ át tud lendíteni azokon a bevésődött elvárásokon, amit egy partneről vársz. Aki meg tud a tetteivel győzni, hogy nem csak a kemény, erőszakos aktív létezik, hanem a gyengéd is.
2023. ápr. 30. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!