Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az mennyire baj ha véreztem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire baj ha véreztem aktus közben..?

Figyelt kérdés
Sziasztok most ez lehet gáz ammit kérdezek de a barátomal hát első aktusunk volt vagyis 18 nem tudom szebben el mondani hogy ne tiltson le de valamiért be véreztem és hát úgymond olyan lett minden.. most meg felek hogy fertözést kaphatok vagy akár mit mert nem vagyok ebben ilyen jó nem volt még velem ilyen soha valaki segítsen kérem
2022. nov. 3. 11:00
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Irány orvos, innen nem tud senki diagnózist felállítani.

Lehet simán aranyér gond, de lehet kicsit óvatosabb

2022. nov. 3. 11:04
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Na szóval, telóm meghülyült egy pillantra, bocsi.

Lehet simán aranyér gond, de lehet kicsit óvatosabbnak kellett volna lennetek. De ezt innen tényleg nem tud senki válaszolni.

2022. nov. 3. 11:05
 3/10 anonim ***** válasza:
18%
Ne csodálkozz az nem szexre lett ki találva az a luk hanem szarásra
2022. nov. 3. 11:35
 4/10 A kérdező kommentje:

és ha nem tudok orvoshoz menni? Mivel nem merek akkor mi lesz?

Vagyis hát ha el kapnám a fertőzést akkor már keső lenne..?

Picit véreztem nem rengetegg de na…

2022. nov. 3. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
81%

Előfordul néha

Hajszálerek elpattank

Ne izgulj

Ezzel nem kell menni orvoshoz

És semmi bajod nem lesz.

2022. nov. 3. 13:05
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy elkaptál nemi betegséget, mint vérzés nélkül. Ha esetleg arra gondolsz, hogy a seben keresztül a széklettől leszel beteg, annak sem sok esélye van, ha az immunrendszered jól működik.

Ha a vérzés elállt és nem fáj, akkor nincs szükség orvosra, nem kell pánikolni. Pár hétig kerüld az anális szexet.

2022. nov. 3. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
24%
Jól van. Dugjátok csak szépen seggbe egymást...
2022. nov. 3. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Ami legveszélyesebb,ami a székletben előfordulhat,a tetanusz.

Kérdezd meg a házi orvost!

2022. nov. 4. 02:34
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Felesleges így pánikolni. Análnál én sose véreztem (nő vagyok, nem volt sok), de szinte mindig éreztem utána 1-2 napig, hogy történt valami:-) Viszont olyan helyzetben kb. mindenki volt már, hogy székletürítésnél nagyobb „cuccot” kellett kipréselni, az is fel tudja sérteni a végbelet, és kisebb vérzéssel járhat. Semmi különösebb teendő nincs, szűk pár napon belül elmúlik. Ha esetleg mégsem, akkor kell csak orvoshoz fordulni. Széklet általi fertőzést jó eséllyel nem fogsz kapni ilyen miatt, nemi betegséget meg akkor is lehet, ha nincs vérzés, a mikrosérülések gyakoriak szexnél.
2022. nov. 4. 09:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nem voltatok elég óvatosak. Az elsőnél elő fordul ha nem vagy elég tág,így lehet megrepedt a végbeled.

Én a reparon kenőcsöt ajánlom pár napig...

2022. nov. 4. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!