Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az első szexuális aktus ennyire meghatározó az életemre?
13 évesen egy iskolatársam kényszerített, hogy elégítsem ki.
Ez az eset rendszeres volt mivel ketten voltunk fiúk az osztályban. Minden szerdán utolsó óra volt a tesi. Csak ketten voltunk és nem jött utánunk osztály. Amikor ellenkeztem bántalmazott. Ez egy jó fél óévig ment aztán továbbtanulás jött és új suli. De életem első szexuális élményei így vele voltak. Mind orál mind anál. Mindegyikben nagyon erőszakos és durva volt. Amúgy bokszolni járt. Mivel féltem megtettem minden alkalommal. Néha már magamtól mentem az öltöző zuhanyzójába.
A kérdésem, hogy lehet-e emiatt az hogy a mai napig azok az aktív partnerek okoznak valós élvezetet akik durvábbak velem. Mármint csak így tudom élvezni igazán. Persze az a vicc, hogy nem élvezem de mégis az ilyen partner iránt tudok csak kötődni hiába tudom, hogy amúgy nekem ez nem teljesen jó.
#8 Képzeld igen. Egy mini kis zuhany volt az öltőznkben. Ha fura ha nem fura. WC és zuhanyzó együtt. 1 személyes de volt.
Lehet te sokat kamuzol vagy nem tudom miből eredően vonsz mást kétségbe, de csak azt kívánom neked, hogy majd mikor veled történik bármi annyira bízzanak benned majd és annyira kössenek beléd mint te tetted most. A közönséges kérdéseidhez hasonló kérdések közepette. Hogy majd jusson eszedbe akkor az, amit most te ide írtál és ahogy.
Pont a hozzádhasonló emberek miatt tart ott a világ, hogy a többség csendben marad egy ilyen helyzetben...
nagyon sajnálom ami veled történt kérdező :/
hogy hogy nem fájt az anál?
Kedves kérdező
Ismét én a kételkedő
Nagyon visszahúzódó félénk gyerek voltam.
Elképzelni nem tudom 13évesen hogy megdugjon egy ikolatársam
Első hogy szólok a tanárnak, havernak hogy nyisson ránk az öltözőbe, és megvan a bizonyíték vagy ha Anyira nincs senki akiben megbízzak,
Szüleimet megkérem hogy jövő héttől a szomszéd faluba járok suliba.
A másik vagy tesi ruhába megyek haza, ne hargudj!
De bár mi okból fel is függesztettek volna tesnevelésből ha nyafogsz a dokinak.
Ezt nem lehet épp ésszel elhinni hogy ne élvezted volna!
Hozzáteszem olyan ember vagyok aki nem sajnálja a kurvát ha megerőszakolják.
Te élvezted ezt a helyzetet!!!
Különben suliba se mentél volna azon a napon! Vagy ellogod a tesit .
Kamu kamu kamu
Lenne következménye ha feljelentést tesz. De milyen áron? Mert látjuk, hogy sok esetben nehezen lesz bármi. Itt van a pap aki zaklatta a srácot aztán még őt perlik be. Vagy még sorolhatnám. Azért nem olyan egyszerű ez mint hisszük. De mennyire megterhelő annak akivel történt.
Az RTL Pluszon-en volt/van egy dokumentumfilm. Egy nő gyerekét zaklatta az apuka. Még be is vallotta. Mégis a gyerek és az anyuka a gyűlölt személy a faluba emiatt.
Szóval nem olyan egyszerű mint ahogy itt sokan megmondják 1 mondattal.
16 nem egyformák az emberek. Te szóltál volna ő nem tette. Ettől még nem kamu.
Van aki elmegy ha a munkahelye rossz más marad.
Van aki lelép egy rossz kapcsolatból, más marad.
Soroljam? Nem minden ember egyforma. Nem mindenki lát át dolgokat. Nem mindenki cselekszik ugyanúgy. Az iskolai zaklatásokról hallottál? Láttad és esetleg olvastad is hogy működik és mennyire nem véd semmi? Ha szólsz csak rosszabb lesz. Olvass utána. Nem ismerjük a szereplőket, a helyzetet se, a falut se semmit. De ítélkezünk.
16-oskommentelő!
Nem egyformák az emberek. Te szóltál volna ő nem tette. Ettől még nem kamu.
Van aki elmegy ha a munkahelye rossz más marad.
Van aki lelép egy rossz kapcsolatból, más marad.
Soroljam? Nem minden ember egyforma. Nem mindenki lát át dolgokat. Nem mindenki cselekszik ugyanúgy. Az iskolai zaklatásokról hallottál? Láttad és esetleg olvastad is hogy működik és mennyire nem véd semmi? Ha szólsz csak rosszabb lesz. Olvass utána. Nem ismerjük a szereplőket, a helyzetet se, a falut se semmit. De ítélkezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!