Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az első szexuális aktus ennyire meghatározó az életemre?
13 évesen egy iskolatársam kényszerített, hogy elégítsem ki.
Ez az eset rendszeres volt mivel ketten voltunk fiúk az osztályban. Minden szerdán utolsó óra volt a tesi. Csak ketten voltunk és nem jött utánunk osztály. Amikor ellenkeztem bántalmazott. Ez egy jó fél óévig ment aztán továbbtanulás jött és új suli. De életem első szexuális élményei így vele voltak. Mind orál mind anál. Mindegyikben nagyon erőszakos és durva volt. Amúgy bokszolni járt. Mivel féltem megtettem minden alkalommal. Néha már magamtól mentem az öltöző zuhanyzójába.
A kérdésem, hogy lehet-e emiatt az hogy a mai napig azok az aktív partnerek okoznak valós élvezetet akik durvábbak velem. Mármint csak így tudom élvezni igazán. Persze az a vicc, hogy nem élvezem de mégis az ilyen partner iránt tudok csak kötődni hiába tudom, hogy amúgy nekem ez nem teljesen jó.
Én sem értem. Ebbe a helyzetben te kényszerítve voltál, valószínűleg szavaid se voltak arra 13 évesen, hogy mi történik veled. Szexuális kényszerítés áldozata vagy. Ezt a traumát érdemes lenne terápiában feldolgozni.
Ezért nem találunk sokan emberileg érző társat. Mert egyre több az ilyen,sajnálatosan lelkileg elintézte meleg.
Hibás az erőszakos,de az is,aki ezt elviseli hosszú időn át.
Iskola zuhanyzó?
És ki is mostad magad mielőtt megdugott, vagy hogy?
Kamu aj tűnik
Szeretsz szenvedni
Van ilyen!
De ez nam attól alakul ki.
Szereted magadra vállalni a gondokat és mindenért magadat okolni.
#8 milyen jó lehet egy bántalmazottnak azt hallani mikor végre ki meri írni magából élete legnagyobb traumáját, hogy kAmU. Te olyan szinten korlátozott vagy, hogy ha nem tudnám, hogy vannak ilyen emberek, én is csak azt mondanám hogy "Kamu aj tűnik" jelentsen ez akármit is.
A jó isten mentsen meg az ilyen emberektől, ha a te fiadat erőszakolgatja majd egy másik, majd mondd akkor is hogy "f.szér hagyta magát, meg amúgyis kamu az egész"
Magyar átlag paraszt meghall egy szomorú, tragikus történetet: na nehogy már sajnálni kelljen🙄🥱 minek ment oda?🙄🤨
Ha tiktokon mondod ezt olyan cancel culturet kapsz a nyakadba hogy az utcán is megköpdösnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!