Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet az első szexuális aktus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az első szexuális aktus ennyire meghatározó az életemre?

Figyelt kérdés

13 évesen egy iskolatársam kényszerített, hogy elégítsem ki.

Ez az eset rendszeres volt mivel ketten voltunk fiúk az osztályban. Minden szerdán utolsó óra volt a tesi. Csak ketten voltunk és nem jött utánunk osztály. Amikor ellenkeztem bántalmazott. Ez egy jó fél óévig ment aztán továbbtanulás jött és új suli. De életem első szexuális élményei így vele voltak. Mind orál mind anál. Mindegyikben nagyon erőszakos és durva volt. Amúgy bokszolni járt. Mivel féltem megtettem minden alkalommal. Néha már magamtól mentem az öltöző zuhanyzójába.

A kérdésem, hogy lehet-e emiatt az hogy a mai napig azok az aktív partnerek okoznak valós élvezetet akik durvábbak velem. Mármint csak így tudom élvezni igazán. Persze az a vicc, hogy nem élvezem de mégis az ilyen partner iránt tudok csak kötődni hiába tudom, hogy amúgy nekem ez nem teljesen jó.

2023. febr. 21. 11:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
59%
Részben igen, de a magszemélyiségedben már alapból megvolt rá az affinitás.
2023. febr. 21. 11:55
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar, keress fel egy szexuálpszichológust. Sajnálom, hogy ez történt veled.
2023. febr. 21. 12:13
 3/27 A kérdező kommentje:
Már bocsi de miből is vesszük, hogy volt bennem alap affinitás?
2023. febr. 21. 12:22
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem. Ebbe a helyzetben te kényszerítve voltál, valószínűleg szavaid se voltak arra 13 évesen, hogy mi történik veled. Szexuális kényszerítés áldozata vagy. Ezt a traumát érdemes lenne terápiában feldolgozni.

2023. febr. 21. 12:26
 5/27 anonim ***** válasza:
83%
Nem feltétlenül volt meg. Inkább nem dolgoztad fel a történteket és mint ahogy akkor se szóltál senkinek róla, úgy tűnik valójában még most sem ismered el igazán, hogy erőszak történt és a legaljasabb és legundorítóbb módon megbecstelenítettek téged. Ez meg mind a mai napig szorongással jár együtt ami miatt kognitív disszonatív módon azt hiszed, hogy csak az erőszakot élvezed.
2023. febr. 21. 12:32
 6/27 anonim ***** válasza:
56%

Ezért nem találunk sokan emberileg érző társat. Mert egyre több az ilyen,sajnálatosan lelkileg elintézte meleg.

Hibás az erőszakos,de az is,aki ezt elviseli hosszú időn át.

2023. febr. 21. 12:45
 7/27 A kérdező kommentje:
Hallod azért megnéznélek én téged a helyemben. Én hibás vagyok? Miben is? Még ma se mondanám el senkinek, nem hogy 13 évesen. Mi változna meg? Attól meg nem történté válna? Maximum nem lett volna folytatása de cserébe MINDENKI tudná az iskolában, barátoknál, rokonoknál. Mondom ezt úgy, hogy felnőtt fejjel. Akkoriban úgy voltam vele, hogy csak ne bántson és hogy eltűröm. Utólag csak az a szerencse, hogy pl az anál nem fájt soha. De az, hogy ÉN hibás vagyok fel se merül bennem. Nem is értem hogy jutottál te erre.
2023. febr. 21. 12:51
 8/27 anonim ***** válasza:
19%

Iskola zuhanyzó?

És ki is mostad magad mielőtt megdugott, vagy hogy?

Kamu aj tűnik

2023. febr. 21. 13:37
 9/27 anonim ***** válasza:
67%

Szeretsz szenvedni

Van ilyen!

De ez nam attól alakul ki.

Szereted magadra vállalni a gondokat és mindenért magadat okolni.

2023. febr. 21. 13:40
 10/27 anonim ***** válasza:
79%

#8 milyen jó lehet egy bántalmazottnak azt hallani mikor végre ki meri írni magából élete legnagyobb traumáját, hogy kAmU. Te olyan szinten korlátozott vagy, hogy ha nem tudnám, hogy vannak ilyen emberek, én is csak azt mondanám hogy "Kamu aj tűnik" jelentsen ez akármit is.

A jó isten mentsen meg az ilyen emberektől, ha a te fiadat erőszakolgatja majd egy másik, majd mondd akkor is hogy "f.szér hagyta magát, meg amúgyis kamu az egész"

Magyar átlag paraszt meghall egy szomorú, tragikus történetet: na nehogy már sajnálni kelljen🙄🥱 minek ment oda?🙄🤨

Ha tiktokon mondod ezt olyan cancel culturet kapsz a nyakadba hogy az utcán is megköpdösnek.

2023. febr. 21. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!