Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért derogál a legtöbb embernek elolvasni a profilom PlanetRomeon?
Minden ki van töltve, hogy mit keresek, milyen szerepem van, hány éves vagyok, sőt ezeket szóban is leírtam :D
Mégis akárhányszor rám ír valaki, olyanokra kérdez rá, amiket eltudott volna olvasni, nem értem miért :D
Ugyanez a tapasztalatom, tőlem is mindig megkérdezik, hogy "mi járatban?" vagy "mit keresel?"
Már válaszolni sem szoktam az ilyennek, mivel 3 épkézláb mondatban le van írva pontosan mit keresek.
A másik pólus, akinek olyan szinten van kitöltve a profilja, hogy az embernek nincs is kedve elkezdeni olvasni, mert mire áthámozza magát a 23 Coelho idézeten és élete érdektelen történetén, addigra 0-ra csökken a libidója...
Én pont ezért nem töltöm ki a profilom, van egy profilképem magamról, alap adatok kivannak töltve a bemutatkozást meg üresen hagyom, mert ha a gondosan megfogalmazott, minden kezdeti kérdést kielégítő profilszöveggel is voltam fent, akkor is minden embernek az volt a kérdése hogy mit keresek. Semmi értelme, inkább megválaszolom ezt a kérdést akkor mindenkinek külön, bármennyire idegesít.
23F
Azt javaslom pontosan annyi energiát szánj egy emberre, amennyit ő is rád szán. Ha nem olvas, te nem válaszolsz, ilyen egyszerű. Nem egy chatbot vagy.
Egyébként azt tudom elképzelni hogy az ilyen emberek nagy hálót vetnek ki. Bárkire ráírnak ugyanazzal a dumával, ha két tizedmásodperc alatt el tudta dönteni a képek alapján hogy tetszik-e neki az illető. Aztán vagy fennakad valaki a hálón vagy nem.
"Azt javaslom pontosan annyi energiát szánj egy emberre, amennyit ő is rád szán."
Szerintem ezt a kérdező bőven teljesíti. Van egy olyan érzésem, hogy képe sincs kint, szóval máris alulmúlta azokat, akiken számonkéri, hogy miért nem olvasnak profilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!