Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanok párok minek keresnek szexre harmadikat, akik sose érnek rá?
Akárhány párral beszélgettem eddig Planetromeon mindig azzal jöttek, hogy ők úúú mennyire elfoglaltak, tele vannak programokkal, nem tudunk találkozni, viszont próbálkoznak harmadikat találni. Van, hogy annyira elfoglaltak, hogy 3 héten át nem képesek reagálni 1 egyszerű kérdésre, de mikor újra rájuk írok, akkor szinte rögtön tudnak reagálni és jönnek a magyarázkodásukkal, hogy mennyire elfoglaltak.
Az ilyenek minek ismerkednek, minek keresnek harmadikat szexhez?
#1: Aha és ezt miért nem tudják megmondani? :D Vannak, akiknek nem szoktam tetszeni, mégis képesek megmondani ezt a tényt. Sose volt belőle sértődés részemről.
Viszont, ha úgy próbálkoznak nálam, hogy nem tetszem nekik és emiatt qrva lassan reagálnak az sokkal bosszantóbb. Feleslegesen vesztegetjük egymás idejét.
A hazudozás és a lélekbe taposás között ott lenne az arany középút: bocs de nem vagy az esetem. Csak ennyi kéne és senki nem sérül, vagy reménykedik hiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!