Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Olyanok párok minek keresnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyanok párok minek keresnek szexre harmadikat, akik sose érnek rá?

Figyelt kérdés

Akárhány párral beszélgettem eddig Planetromeon mindig azzal jöttek, hogy ők úúú mennyire elfoglaltak, tele vannak programokkal, nem tudunk találkozni, viszont próbálkoznak harmadikat találni. Van, hogy annyira elfoglaltak, hogy 3 héten át nem képesek reagálni 1 egyszerű kérdésre, de mikor újra rájuk írok, akkor szinte rögtön tudnak reagálni és jönnek a magyarázkodásukkal, hogy mennyire elfoglaltak.

Az ilyenek minek ismerkednek, minek keresnek harmadikat szexhez?

2023. febr. 8. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

5,6

Ilyen stílussal sokat ne is remelj..

2023. febr. 9. 10:30
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
11-es pedig reméltem hogy meghúzom anyádat, de most magambaszálltam.. szóval mégse :/
2023. febr. 9. 11:15
 13/16 anonim ***** válasza:
87%

12. Sajnálom, hogy ennyire telik tőled.

Ha gondolod, adok szappant hogy kimosd a szád és a mikro péniszed. :)

2023. febr. 9. 11:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem.
2023. febr. 10. 07:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Szelektív ráérés fogalma... D
2024. jún. 16. 20:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

keresnek 3.at csak nem bunkó módon ráztak le.

mást keresnek.

Én sztem jobb okosnak lenni és észrevenni ezt minthogy azt mondják: " béna pöcsnek tűnsz és fura a farkad" :D nem hiszem hogy ezt a fajta őszinteséget akár 1 az 1 millióból ból tolerálná.

2024. jún. 21. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!