Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a Planetromeo színvonala az utóbbi időben romlott, vagy javult, esetleg nem változott?
Az előző kapcsolatomkor még a régebbi felület volt, és sokkal nagyobb volt az élet, és a pörgés, pedig nem Budapesten vagy a közelében élek, mégcsak nem is megye székhelyen.
Most regisztráltam újra 5 év után, és 1,5 hónapja vagyok fent, de teljesen eredménytelenül :D egyrészt azóta is én vagyok legfrissebb regisztráló, régebben egy hétvégén volt 4-5 új felhasználó, másrészt elhallnak a beszélgetések, nem nagyon írnak vissza az emberek a másiknak.
Kommunikálni felejtettek el az emberek.
Én ezt tapasztalom.
Fél éve vagyok fent én is a Rómeon, és 5éve jártam én is utoljára rajta.
Nagyot változott igen, randit egyetsem sikerült szereznem, régebben is nehéz volt de most esélytelen.
Csak a szex, alkalmi, tele van házasokkal a környékem, semmi randi közös kV.
Vannak frissen regisztráltak, de mind csak kalandot keres.
#6: Inkább korombeliekkel ismerkednék. :3
Idősebbekkel nincs bajom, voltam már 17 évvel idősebbel is, egész jó volt. Csak kell egy kis idő mire ráhangolódok, ha jóval idősebbel kell legyek. xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!