Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az hogy ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ennyire rajongok a melegekért?

Figyelt kérdés

Odáig vagyok valamiért a fiú x fiú párosokért. És nem tudom miért. Próbáltam erről beszélni a barátaimmal és a szüleimmel, de az előbbiek nem nagyon tudtak rá mit mondani, a szüleim szerint meg akkor "meleg" vagyok (nem járnak messze az igazságtól, de ebbe ne menjünk bele)

Tegyük fel, megszeretek egy karaktert egy sorozatból. Kiderül hogy meleg. Rajongok egy színészért. Felvállalja hogy meleg. Akarok egy fiú barátot. De legyen meleg.

Egyszerűen nem értem. Mégis miért van ez?

Kérlek mellőzzük a homofób megjegyzéseket mert nem vagyok kíváncsi rájuk <33

Utóirat: ha van valahol szóismétlés akkor bocsi, én is utálom

18/L

2023. febr. 15. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem akarsz dugni fiuval, nem akarod hogy kozeledjen feléd fiu szexuálisan
2023. febr. 15. 16:58
 2/12 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
94%

Ott a válasz a kérdésben.

"18/L"

Itt ugyan az van mint a vámpír romnc kedvelőivel, csak itt földhözragadtam azaz valóságosabb.

A "tiltott kapcsolat" vagy a "természetellenes szerelem" féle dolgok bevonzák a lányokat. Iskola társakbol is van kettő ilyen.

2023. febr. 15. 17:03
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a lányok a passzívmeleg fiúkban

Nagyon jó barátot találnak.

Amik jobban működnek mint a lány-lány barátságok.

Ez is közrejátszik.

2023. febr. 15. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Mert a filmekben\sorozatokban egy nem létező, idealizált képet mutatnak. Cuki, aranyos fiúkák dömpingjét kapod, akikben fel se merül hogy azért legyen veled rendes hogy a bugyidba jusson, majd pofára ejtsen. Mondjuk a filmbeli karaktereknek kb semmi köze a valósághoz: a melegek is emberek: lehetnek szar természetűek, egoisták, önzők ők is, pont mint a heterók. Csak ugye azt nem kajálná a kamasz közönség.
2023. febr. 15. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Mert nem ismersz minket.
2023. febr. 15. 21:14
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Amikor egy homofób a melegek ellen beszél, meg szidja őket, meg szoktam kérdezni, igazából milyen valós baja van velük: nem szoktam értékelhető választ kapni.

Most viszont szeretnélek megkérdezni téged kérdező, mint a másik oldalt: mi az amiért konkrétan rajongsz a melegekért? Mert melegnek lenni nem tesz senkit se jobbá, se rosszabbá mintha hetero lenne: ez csak egy preferencia, nincs nagyobb jelentősége -ha nem akarsz rámozdulni az illetőre - mint hogy az almát szereti, vagy a szőlőt. Akkor is rajonganál a melegekért ha nem mandulaszemű ázsiai szépfiúról lenne szó, hanem a szomszéd kövér srácról? Vagy a nagydarab, szőrmók negyvenes pasiról? Mindkettő lehet meleg...

2023. febr. 15. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:
25%
Én is napestig nézném a leszbi csajokat, ahogy kényeztetik egymást. Csak mert szexi !
2023. febr. 15. 21:47
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
De ott sem a leszbikusságáért rajongsz, hanem izgat a gondolat hogy a két csak szexel, vagy ott lehettél harmadiknak. Ezt még értem is. Kedvelt fantázia a pasik körében, akkor is ha leszbikusként baromi zavaró mikor a való életben ezzel zaklatnak egyes csávók.
2023. febr. 15. 21:49
 9/12 anonim válasza:
76%
Az is lehet hogy a kérdező aszex, szóval nem feltétlen kell mindenfélét beleképzelni..:D
2023. febr. 16. 09:49
 10/12 anonim ***** válasza:
15%
Mert ki képzelt bele bármit, előző? Már rajtad meg az egyesen kívül.
2023. febr. 16. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!