A melegekért miért nem mennek sokkal többen tüntetni? Ennyire nem állunk ki egymásért? Mi lesz ha minket visznek el?
Bezzeg a rabszolgatörvényért mentek meg ha béreket érintő kérdés van.
Az ismerőseim közül mind támogatják az LMBT-t mégsem érzem azt a felháborodást most a törvény meg a folyamatos elnyomás kapcsán amit ezek az ügyek megérdemelnének. Ennyire herék a magyarok?
Mindenkit csak a saját baja érdekel, ha meg a másiknak van baja még örülünk is neki. Ha valakit nem érinti valami közvetlenül, akkor max egy lájkot küld fészbukon, aztán azzal a tudattal fekszik le, hogy "ő mindent megtett".
Ez kb mindenre igaz. Emlékszel az internetadóra? Internetet mindenki használ, ugye mindjárt ment is mindenki tüntetni. Mikor meg betiltották a művi meddővé tételt 3 gyerek alatt, ami évente talán 200 embert ha érintett, volt tüntetés? Dehogy volt, nem is hallottál róla, hogy volt ilyen. Pedig azok a nők is örültek volna a támogatásnak, akik most rá vannak kényszerítve, hogy még akár 10-15 évig mérgezzék magukat hormonokkal, mert nem akarnak már több gyereket.
Mindig leirom ha felhozzak a pedofilsagot a melegekkel osszekeverve. H minden statisztika szerint a heteroszexualis ferfiak kozt van a legtobb pedofil.
A melegekbe is csak annyira rugtak bele most h ne menjen mindenki tuntetni, de a Fudan egyetemrol, egyetemek elprivatizalasarol eltereltek a szot rendesen.
Semmilyen homokos propagandaval nem talalkoztam az eletemben. Ellenben most mar az orszag tele van plakatolva mindenfele emojival h felhaborit e a szexualis propagand, kb tavaszi egy szo se esett a homikrol de most mar a csapbol is ez folyik.
Aki ugy akarja neveleni a gyerekeit h ne lassanak homokost az ne adjon a kezebe 6 evesen okostelefont, sokkal rosszabb dolgokat is lattam fiatalon mint csokolozo azonos nemuek, es se homi se mas nem lettem.
Az egesz hangulat keltes es tema tereles a fontosabb kozugyekrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!