Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van olyan munka ahol a melegek...

Van olyan munka ahol a melegekért állnak ki? Gondolom olyan nincs amiért pénzt lehet kapni. De mind1 ha tudtok olyat akk is írjátok le*. *

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Elmehetsz LMP-s vagy inkább DK-s politikusnak...
2012. márc. 10. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
...aztán nehogy meglepődj ám, ha meghajigálnak vagy ilyesmi.
2012. márc. 10. 21:10
 3/9 kovpet ***** válasza:
2012. márc. 10. 21:58
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.én kiállok értük.és a dobálózásra meg:magukat minősítik az erőszakkal
2012. márc. 11. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Kitalálhatnátok valami mást már ehelyett a "magunkat minősítjük" szöveg helyett. Én nem ragadtatom magam kiabálásra és dobálózásra, de amíg csak tojás meg érett paradicsom repül addig szvsz véleménynyilvánítás. :)

Bár ilyen tojásárak mellett lassan biztonságban lesz mindenki.

2012. márc. 11. 17:52
 6/9 A kérdező kommentje:
jó akkor mást mondok.egy nagy balf*szok akik azért bántanak valakit mert az meleg...amitől NEM TEHET!
2012. márc. 21. 16:33
 7/9 A kérdező kommentje:
*amiről
2012. márc. 21. 16:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, amik vagytok, hanem hogy hangoztatjátok. Meg a felvonulások. Meg a harcias küzdelem hogy mindenki szeresse a homokat..

Ugyan, ha nem szívlelem őket, akkor miért akarna bárki is az ellenkező irányba terelni (pl. kampányok, rendezvények, amiket úgysem fogok látogatni)? Főleg úgy, hogy az én adómat is felhasználják rendőri biztosításra például.

A spenótot se szeretem, mégsem akar senki a megevésére kényszeríteni. Egyenrangúságot a spenótnak is! Vonuljanak fel a termesztők, és ládaszám hordják az utcára a termény leveleit, és a tévében is reklámozzák, hogy az az EU-norma, hogy mindenki szereti a spenótot...

Szóval a homoszexuálisok szépen csendben csináljanak amit akarnak, nem kell értük kiállni. Reklámozni meg főleg.

2012. márc. 21. 19:07
 9/9 A kérdező kommentje:
hát kimondtam neked h én egyetértek a felvonulással?azért különbség van egy munka és reklámozás között...
2012. márc. 21. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!