Márki-Zay mit tenne még a melegekért?
Szerintem az LMBTQ közösségnek tökéletesen megfelelne ennyi is, ez a két dolog.
1. Házasságkötés
- ha már úgyis együtt vannak, együtt élnek, akkor miért korlátozzuk a házasságkötést?
2. Homofób törvény eltörlése
- ne ítélkezzünk csak azèrt mert valaki más.
Lényeg:
Nem + jogokért kűzdenek, csak azért hogy ne nézzék őket különcnek, ne ítélkezzenek az emberek.
Mi többet szeretnének ettől?
Vannak meleg ismerőseim és egyik sem szeretne ettől többet!
Élettársi kapcsolat?
Nem értem az embereket.
Teljesen heteroként mondom,
Mégis mi a jóélet avval a gond hogy azonos neműek bemehetnének és összeházasodhatnának, mind két egymásba szerelmes ember?
Esküszöm érdekel:
Mi a fene zavarna téged ebben?
Kicsit kevesebb közmédia nézést javaslok, és azt hogy mimdenki törődjön a saját dolgával.
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
#5 a meleg ismerőseid 20 éve még mindössze annyit akartak, hogy beszéljünk a melegségről. Újabb 10 év elteltével azt, hogy legyen már valami jogi elismervénye annak, hogy ők együttélnek. Újabb 10 év és házasságot akarnak, hiába vannak meg a velük egyenlő jogaik.
Nyugaton a melegházasság is megvan, most már a kiskorúaknak is tudniuk kell nemváltásról, gender fogalmakról.
Szerinted tényleg majd ennyi elég lesz nekik?
Amennyit engedünk nekik, mindig annál több és több kell.
Gondoltam hogy belekevered a gyerekeket!
Egy gyerek mindig kíváncsi, tudni akarja a dolgok működését, miértjét.
Az hogy nem mondunk el neki dolgokat vagy hazudunk, az óriási nagy bűn.
Mint ahogy minket sem egyből világosítottak fel pl a sexualitásról vagy pl a drogokról úgy más témáknál is lassan kell eljárni.
Nincs olyan hogy valakire rákényszerítik a gender ideológia kérdését.
Egyszerűen többen felválalták a másságukat, ami azt eredményezi hogy a gyerekek adott esetben kíváncsiak hogy az a bácsi miért egy bácsinak fogja a kezét.
El kell mondani neki hogy nem ez a szokványos, de valaki ilyen, nem szabad emiatt senkit bántani.
Ha ezt egy szülő nem tudja lekommunikálni a gyerekével, az a gond, nem az hogy vannak meleg emberek.
9 - egy gyereknek semmit nem kell tudnia a nemváltásról, mert ez egy 0.1%-os kisebb problémája. Ennyi erővel legyen külön érzékenyítés a ragyásokról, rákosokról, paranoid skizofrénekről, zoofilekről, pedofilokról, kannibálokról is. Nyilván nem érted, miről besézlek, de nem is hozzád szólok.
A gyerekeket meg nem én keverem bele, hanem ti. Aki kiskorúak nemváltását támogatják csak azért, mert egy kisfiú teszem lányosan viselkedik, az nem emberek közé való.
Márpedig nyugaton már pubertásblokkolókkal tömik a kiskorúakat, és ebbe a SZÜLŐ NEM SZÓLHAT BELE.
Ettől kell megvédeni a társadalmat, pontosabban tőletek, LMBTQ-soktól. Mert ez már messze túlmutat a homoszexualitás elfogadásán meg a felvállaláson, ez szimpla emberkísérlet, amit a náci laborokban láttunk utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!