Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a gond velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond velem?

Figyelt kérdés

Mar-mar azt erzem valami nem oke velem… bar mivel igy van, igazabol az sem erdekel, hogy igy van, csak eppen unatkozom es leirom.

Szoval 30 eves vagyok es eddigi eletem soran 1kapcsolatom volt. Az is ugy, hogy o nagyon-nagyon akart engem es egy ev chatelest kovetoen belementem, hogy talalkozzunk. Aztan ugy belezugtam, hogy miutan szakitott velem a megszallottja lettem. Meg ma is beszelunk neha, pedig mar 7 eve kidobott…

Na de ez meg nem is nagy cucc, utana nekem egyetlen sraccal volt dolgom, de mivel nem ereztem true connectiont ghostoltam.

Azota nem is probalkozom senkivel, pedig ennek is mar vagy 3 eve.

Kozben meg minden baratom orrba szajba eli az eletet… nem mondom, hogy ezt irigylem, mert egyatalan nem. Azonban en meg a masik veglet vagyok, ami talan mar tulzas is.

Eleg gaz volna ugy megpusztulni majd, hogy csak egyetlen emberrel volt szerelmi kapcsolatom eletem soran. Bar fent vagyok tinderen egy honapja, de miutan 100bol egyet jobbra huzok, majd irok neki… nem is valaszol. Neha igy random latok egy egy sracot az utcan aki tetszik, de altalaban azok heterok.

Szoval ja, fura

2023. febr. 14. 22:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jaj nem értesz te Engem.
2023. febr. 15. 18:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a taktikám, hogy minél hamarabb kezdeményezek egy találkozót. Nem feltétlen kapcsolat céljából. Így találtam meleg barátokra is. Az a tapasztalatom, hogyha túl sokat chatelünk, kialakul bennem egy kép a másik félről, ami inkább vágyálom, mint valóság. Meg ha nagyon szűrőd az embereket Tinderen, nem is hagysz magadnak esélyt az ismerkedésre.

Szerintem keress először barátokat, aztán bármi lehet abból. Esetleg személyesen is lehet próbálkozni például egy meleg kávézóban.

Remélem segítettem. 18/f

2023. febr. 16. 11:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
#12 ment a zöld.
2023. febr. 16. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!