Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a gond velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a gond velem?

Figyelt kérdés

Mar-mar azt erzem valami nem oke velem… bar mivel igy van, igazabol az sem erdekel, hogy igy van, csak eppen unatkozom es leirom.

Szoval 30 eves vagyok es eddigi eletem soran 1kapcsolatom volt. Az is ugy, hogy o nagyon-nagyon akart engem es egy ev chatelest kovetoen belementem, hogy talalkozzunk. Aztan ugy belezugtam, hogy miutan szakitott velem a megszallottja lettem. Meg ma is beszelunk neha, pedig mar 7 eve kidobott…

Na de ez meg nem is nagy cucc, utana nekem egyetlen sraccal volt dolgom, de mivel nem ereztem true connectiont ghostoltam.

Azota nem is probalkozom senkivel, pedig ennek is mar vagy 3 eve.

Kozben meg minden baratom orrba szajba eli az eletet… nem mondom, hogy ezt irigylem, mert egyatalan nem. Azonban en meg a masik veglet vagyok, ami talan mar tulzas is.

Eleg gaz volna ugy megpusztulni majd, hogy csak egyetlen emberrel volt szerelmi kapcsolatom eletem soran. Bar fent vagyok tinderen egy honapja, de miutan 100bol egyet jobbra huzok, majd irok neki… nem is valaszol. Neha igy random latok egy egy sracot az utcan aki tetszik, de altalaban azok heterok.

Szoval ja, fura

2023. febr. 14. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Kiknek írsz? Hány évesek?

Amúgy akármennyire is hihetetlen elég sokan vannak így mint te! Már rég nem olyan az ismerkedés mint jó pár éve a 2013-17 években. Ugye az igények elvárások az egekben,lehetsz bármilyen helyes arcod, akkor is vannak olyanok akik találnak más hibát. Manapság nagyon menő insta "modellnek" lenni,a tökéletest keresik sokan hála az elbaxott közösségi és netes médiának. Ha belenézel a tv-be ott is az a menő aki mű.

Aki meg egyszerűen egy nemleges választ se képes adni,az meg bunkó.

Elég sok az egoista..

2023. febr. 14. 23:05
 2/13 A kérdező kommentje:

Igy 18-23 evesek. Vagy nem valaszolnak (bar tudnam akkor minek meccselunk) vagy kimerul annyiban h szia szia 😂

Nevetseges ez az egesz amugy. Masok pl bulikban fesztivalokon is kalandoznak jobbra balra, en elkepzelni nem tudom, hogy tudnek eljutni egy ismeretlen emberrel oda, amikor konkretan odaig sem jutok senkivel bulikban, hogy beszeljunk 1 mondatot.

Olyan mintha ufo lennek xd pedig amugy se felenk se csunya nem vagyok, esku… megsem kozelit meg senki

2023. febr. 14. 23:14
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Planetromeon keress egy srácot, aztán jó lesz minden.
2023. febr. 14. 23:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Ott mar korulneztem es kritikan aluli a felhozatal.
2023. febr. 14. 23:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Ertsd: azok az igazi szexmanias rossz uzik
2023. febr. 14. 23:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia, sokáig én is így éltem, ahogy te, aztán az élet az utamba fújta a szerelmet :) Ne add fel, minden páromnál azt éreztem, hogy nála sosem jön már jobb, és mégis jött. És nekem sem volt sok belőlük (3, most a negyedikkel vagyunk együtt már lassan két éve, de már több ideje ismerem). 18-23 évesek szemében a 30, vagy még idősebb srácok már "öregek", velük kár is próbálkozni, mert nagyon kevés a kivétel, legalábbis nekem ez az általános tapasztalatom. Kitartást!
2023. febr. 14. 23:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Hat leven az elso kapcsolatom is amolyan “elkerulhetetlen” volt (es amugy egeszen pontosan olyan fiut dobott az elet, akit akkoriban szerettem volna) gondolom a kovetkezo is igy alakul majd… koszi!
2023. febr. 14. 23:57
 8/13 anonim ***** válasza:
98%
Sokat panaszkodsz.
2023. febr. 15. 00:38
 9/13 A kérdező kommentje:
Teves meglatas
2023. febr. 15. 12:30
 10/13 Jani Belucci ***** válasza:
83%
Szóval minimális energiát sem fektetsz az ismerkedésbe, és csodálkozol hogy egyedül vagy? Ha meg nem vágysz kapcsolatra, akkor mi a baj?
2023. febr. 15. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!