Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen találni olyam meleg pasit aki kapcsolatot szeretne nem csak sexet?
Figyelt kérdés
Fiatal kezdő vagyok és eddig sose találtam olyan aktívat aki ne csak dugni akarna hol lehet olyat találni aki kapcsolatot is szeretne?2023. febr. 14. 18:27
11/17 anonim válasza:
Utolso voltam, en sem vagyok annyira tapasztalt. De en a tapasztalatot nem ugy akarok szerezni, hogy egy komoly dolog elott osszevissza fekszem mindenkivel. Nekem ez nem hianyzik, nem vagyok szexfuggo.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok remek tanácsot és sok bíztatást😊
2023. febr. 14. 23:51
13/17 anonim válasza:
"Köszönöm a sok remek tanácsot és sok bíztatást"
Sokra nem mész vele, mert mindenki piszkosul válogatós, nem hajlandó kilépni a komfortzónájából stb. Magányosan fogtok meghalni és a macskátok felzabál titeket.
14/17 anonim válasza:
13) velem egy hete szakított egy csávó, szintén hasonló okok miatt, írjunk csak annyit, hogy miattam neki túl nagy áldozatot kellett volna hoznia. Egy ideig biztosan csak távkapcsolatként működött volna az egész. Ami nyilván egyik félnek se jó, na de ha van köztünk vonzalom....legyünk inkább barátok helyette.
Azóta sem tett rajtam túl szerintem, lehet már meg is bánta.
15/17 anonim válasza:
A 13-as írta meg a tutit.
Aki keresgél,válogat de nagyon.
Akinek pedig párja van,az kikacsingat a kapcsolatból.
Aki nem ilyen, az pedig sétálgathat magányosan....
17/17 anonim válasza:
Kapcsolatra keresek.Akí szeretne írhat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!