Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Több éves kapcsolatomnak lett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zigglerziggler99 kérdése:

Több éves kapcsolatomnak lett vége (együtt is éltünk) . Az önbizalmam, az önbecsülésem, az eletkedvem a kút alján van. Hogyan eljem túl ezt? Hogy lehetne újra kedvem, vagy önbizalmam? F30

Figyelt kérdés

2023. jan. 5. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Általában feleannyi idő kell a regenerálódához,mint amennyi a kapcsolat volt.

Nekem ötéves kapcsolat után kb két és fél év kellett, hogy elfelejtsem a szakítást.Már teljesen helyrejöttem, semleges vagyok a múltammal,de nem volt könnyű.

2023. jan. 5. 12:23
 2/9 A kérdező kommentje:
8 év volt :(
2023. jan. 5. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Általában feleannyi idő kell a regenerálódához,mint amennyi a kapcsolat volt."

Nekem a duplája szokott lenni. És sosem sikerült teljesen visszakapnom azt, aki előtte voltam.

2023. jan. 5. 13:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van ilyen is amit 3as mond.
2023. jan. 5. 13:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Összegezd a jó emlékeket, élményeket amik a kapcsolathoz fűződnek, vond le a következtetést, hogy ezek miatt egy jó időszak volt az életed elmúlt nyolc éve, és elégedetten lépj tovább, legyél büszke magadra, tanulj, olvass, eddz, nézz sorozatokat, szentelj időt a hobbidnak, gondolj arra hogy hasonló jó dolgoknak nézel elébe.
2023. jan. 5. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
68%

Volt két öt éves kapcsolatom

3hónapnál tovább egyiket se gyászoltam, irány az edzőterem, uszoda haverok.

Önsajnálat? Valakinek jobb lett tőle

2023. jan. 5. 16:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem az idő itt a kulcs, hanem a hapcsolat mélysége, hogy mennyire hagytatok nyomot egymáson, illetve hogy, hogy lett vége.

Nagyon nem mindegy ki szakít, és hogyan éri ez a másik felet.

Ha téged dobnak, és nagyon szerelmes voltál, az teljesen más, mintha te álltál volna fel az asztaltól úgy, hogy na jó, ez nem működik, ezt nem az amit akarok.

Nyilván mindkettő fájdalmas, de azért az egyiket lehet racionalizálni, a másikat nehezebb.

Szerintem kérdező, engedd magad gyászolni ameddig ez szükségesnek érződik. Halgass szomorú zenét, sétálj nagyokat, nézd meg a kedvenc filmedet és egyél meg egy bödön fagyit, vagy keress valami videójátékot amiben kitombolhatod magadat vagy épp eltereli a figyelmedet.

Ne akard magad azonnal túltenni magad rajta, így csak belerohansz valamibe amire még nem vagy kész, és még több traumár meg komplexust gyártassz magadnak.

Az ember egy fizikai sérülés után is lábadozik, nem húzhat vissza azonnal edzeni ugyanazokkal a súlyokkal amivel lesérült. Ilyenkor kicsit it lábadozni, átgondolni, hogy mi nem volt jó, és tervet készíteni arra, hogy mi lenne a jobb, merre kéne tovább fejlődni.

Aztán ha ez a stáció unalmassá válik, akkor gondolkozz el azon hogy kivé szeretnéd magad visszaépíteni.

Keress magadnak új hobbikat, menj el edzeni, esetleg költözz el, vágass új frizurát, szelektáld át a gardróbodat.

Ha már nem vált ki érzelmi reakciót belőled az ex, akkor kezdj el kapcsolat után nézni.

Teljesen természetes, hogy nem ugyanaz vagy aki mittudomén 22 évesen voltál, amikor az exeddel összejöttél. Az ember változik, más élethelyzet más élettapasztalat másféle dolgokat jelent.

egy leszbikus lány (32)

2023. jan. 5. 18:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy cipőt taposunk kérdező.

Nekem 10 éves kapcsolatomnak lett vége, 2 éve.

Még ma is rettenetesen fáj. De az idő mindent begyógyít. Csak engedd, hogy gyógyulj.

Ne nézegesd a profilját, kösd le magad egy jó könyvel, menj sportolni stb.

2023. jan. 7. 19:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Örökké marad egy űr, egy lyuk miatta. De ha ezt a lyukat minden nap nyalogatással felsérted, akkor állandóan sebes lesz és sohasem fog begyógyulni. Igyekezz elfoglaltságokat keresni. Hamarabb felívelő pályára visz, mint az önsajnálat.
2023. jan. 18. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!