Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsen szex és a barátom kivan akadva most vége a kapcsolatomnak?
Hát ha emiatt vége lesz, akkor nem kár érte.
Amúgy lehet, hogy funkcionális cisztád van.
Terhes nem lehetsz?
Ha így viselkedik, azon se csodálkozzon, hogy már lelkileg se tudsz rá felizgulni. Annyira szánalmas, amikor valakit ennyire csak a pö.cse irányít. Gondolj bele, mi lesz ha terhes leszel vagy szülés után...
A barátodrol most nem irnék bővebben, ha nem tudja megérteni, elfogadni, hogy neked fáj akkor annyit is ért a dolog.
viszont 2 hónap az nagyon sok ha ilyen fájdalmaid vannak, én másik nőgyógyász után néznék. biztos van aaki a vírus ellenére is tud előbb fogadni.
Én is azt tudom írni, hogy magán rendelésre menj. Vagy menj el háziorvoshoz és addig írass fel vele egy erősebb fájdalomcsillapítót, pl Apranaxot. Én is azt szedem, lehetne még fogamzásgátlót, de azt nem szeretnék.
Amúgy a pasid lehetne csikit megértőbb, kevésbé idegbeteg... csak mondom. Ezen én elgondolkoznék a helyedben.
Különválasztanám a két kérdéskört. Nem fontos rám hallgatnod, de érdemes elgondolkoznod az alábbiakon:
1) A google a barátod. A múltkor fogorvosi problémám volt, a google a barátod. Addig keresel/hívogatod a rendeléseket amíg valamelyiktől nem kapsz olyan időpontot ami neked is elfogadható. Inkább eltelefonálgatok egy fél napot, mintsem szenvedjek. Legalább egy UHG-t kellene csináltatnod mielőbb kizárni pár lehetőséget.
2) Igen, a szexhiány, a kielégületlenség frusztrálttá, idegessé teszi az embert. Ugyanakkor egy megértő TÁRS, aki szeret is elfogadja hogy most nem megy mert fáj. Elmondod neki, ha nem fogadja el akkor az se nem társ, se nem szeret. Aki követeli a szexet a szimpla szexbabának néz, vagy komoly problémái vannak az indulatkezeléssel. Egyik sem túl jó perspektíva a jövőre nézve.
Mi lesz amikor majd terhes leszel??? Ennek a kapcsolatnak így is úgy is reszeltek, a te kereszted lesz ha benne maradsz és cipelheted. Ha veszekedni akar ezen - hát veszekedjen, de egyúttal beszéljétek meg azt is hogyan költöztök szét.
6 év után igazán lehetne megértőbb, ha fájdalmaid vannak. Sőt, 1 hét után is megértőnek kéne lennie, mert egy kapcsolat nem CSAK a szexről szól. Szerintem undorító dolog amit csinál, ki lehet bírni szex nélkül időszakokat, nekem az első lenne hogy a páromat orvoshoz kísérjem, nem hogy zaklassam a szexszel.
Ha emiatt megy tönkre a kapcsolatotok, akkor hidd el nem kár érte mert egy életet nem lennél képes elviselni egy ennyire egocentrikus ember mellett. Csodálkozok hogy ennyi ideig bírtad.
Ui.: Én is a magánrendelést ajánlom, az egészség fontos annyira, hogy költsünk rá, főleg hogy ki tudja hova fokozódhat a fájdalom 2 hónap múlva.
Kitartást és sok sikert, erőt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!