Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem való nekem a passzív szerep?
Regisztráltam Tinderre, és egy ismerősömmel matcheltem, és tegnap este átmentem hozzá, hogy szexeljünk.
Ez lett volna az első alkalmam passzívként, ő ezt tudta, viszont az előjáték alig volt 2-3 perc picit nyalt, picit ujjazott, és már húzta is fel az óvszert, és elkezdte betenni.
Viszont nekem nagyon kellemetlen érzés volt, ezért pár lökés után mondtam, hogy fejezzük be.
Azt mondta, hogy a kellemetlen érzés természetes elsőként, ezt csak ki kell bírni, és ha nem bírom, akkor lehet nem is való nekem a passzív szerep.
Ezek alapján nem való neked. De aki az aktív volt,az is nagyon turelmetlen volt.
Voltam első párnak és sosem volt gond. 2-3 perc nulla,semmi, több idő kell és több "kényeztetés".
Ez 0 előjáték volt
Szűznek meg sokkal több idő kell, ettől még lehetsz passzív.
Még ha alkalmi is akkor is elsőre bőven elég egy kiadós nyalás és mini dildó, vagy Síkosítós ujjazás, ezt éreznie kellet volna az aktív partnerednem, mikor berakja a nyelvét, ujját hogy ez nem fog menni elsőre.
Érdemesebb idősebb nyugodt aktívot keresned, akivel nem az életedet akarod őssze kötni, de megmutat mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!