Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is fordult meg a passziv vagy aktiv szerep ?
Figyelt kérdés
Eddig aktivnak mondtam magam enyhe passziv beutessel, de hetek óta azon vagyok, hogy en kivanom a dugast… ha onkielegitek azt se elvezem rendesen csak ha egy mu farok van a seggembe kozben, mar reg voltam megdugva, akkor elveztem meg nem is, de most teljesen megvaltozott egy pasinal nem a segget nezem meg hanem, hogy jol megdughatna, mas is volt mar igy ? Akar passzivbol aktiv vagy jelen helyzetembs, es ez hogy valtozott meg ilyen gyorsan?!2022. dec. 21. 03:50
1/4 anonim válasza:
Én éveken át passzív voltam,élveztem h keményen dugnak ,és eszembe sem jutott dugni annak ellenére sem,hogy igen méretes farkam van.
Pár éve viszont mikor megismertem az azóta is a párom és szerelmem megtestesítőjét ,minden megváltozott!
Mikor megláttam a fenekét!!!
Előtört belőlem a vágy,hogy kinyaljam és megdugjam!
Na azóta az esetek 90% ban aktívkodom...
2/4 anonim válasza:
Nem. Az ok ha a fenekem a lyuknál simogatja de ha berakna valamit az offos.
3/4 -remete- válasza:
Éveken át aktív voltam aztán elkezdtem kisérletezni majd eléggé élveztem aztán a passzív szerepet is. Azota szeretem azt is.
4/4 anonim válasza:
Gondolatban eljutottam már oda, hogy egy fiatal srác inkább engem dugjon meg, mint én őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!