Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az aktív legyen a "férfi" egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az aktív legyen a "férfi" egy meleg kapcsolatban, vagy náluk már nem így gondolkodnak, ez nem fontos?

Figyelt kérdés

Az aktívnak kell:

- udvarolnia a passzívnak

- jól keresnie

- értenie a ház körüli dolgokhoz

- autója legyen, lakása

- férfias legyen, csakis magas, sportos

- de úgy igazán férfi legyen mindenhol, minden szituációban

- ő vigye kirándulgatni a passzívat, ő vegyen ajándékokat, ő hívja meg mindenre, ha randi van

- legyen domináns, erős, értsen mindenhez

- ő ír rá ismerkedésnél a passzívra, és minden további beszélgetésnél ő kezdeményezzen

- a passzív válogathat, az aktívnak kell fenntartania az érdeklődést, ha kiszemel valakit

Ez úgy van mint a hetero pároknál? A férfi az a férfi? Íratlan szabályok, amiket nem lehet felrúgni?

2021. júl. 6. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél más mert vannak lanyosabb fiúk is(femboyok) de alapjáraton nem minden fiú szereti ha úgy viselkednek vele mint egy lánnyal attól függetlenül hogy meleg. Itt nincsenek szabályok ;)
2021. júl. 6. 14:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ez hülyeség...
2021. júl. 6. 14:14
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Hetero pároknál sem normális ez. A párkapcsolat az egyenlőségről kell, hogy szóljon. Szóval ilyen hülyeségeket ne írj. Aki így keres kapcsolatot, mint, amiket felsoroltál, az jócskán mentális beteg. Szóval az inkább kezeltesse magát, mert boldog biztos nem lesz.
2021. júl. 6. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Nálam ez egyáltalán nincs így. Én az abszolút egyenlő munkamegosztást és teherviselést pártolom. Mindenki azt csinálja amihez jobban ért/ ami jobban megy neki. És megbocsáss, de néha napján van olyan, amikor még “örülök” is neki, hogy meleg vagyok az ilyenkor szokott lenni, amikor látom/hallom, hogy jönnek a lányok meg a nők ezekkel az “igényeikkel” meg megszakértik hogy mi a férfi. Haha🤣 a férfi adjon mindent ők meg a p*ncin kívül majdhogynem semmit.
2021. júl. 6. 15:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, hát ez katasztrófa.

Én egyenlőnek tartom a két felet. A különbség annyi köztünk, hogy a másik fél a f,sz egyik végén szeret lenni, én meg a másikon.

Más keresetén nem lovagolok, mindenki annyit keres, amennyit a munkájáért adnak! Ha közösen laktok, akkor egyelően kell megosztani a terheket.

2021. júl. 6. 16:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A melegek (passzívok) nem lányok. Nem kell és nem is lehet velük úgy bánni.
2021. júl. 6. 16:06
 7/13 steven95 ***** válasza:
97%

Aktív és passzív a szexuális aktusban betöltött/preferált szerepre vonatkozó fogalmak.

Két férfi egy homoszexuális kapcsolatban KÉT FÉRFI. Mégegyszer: férfi. Latom nehéz elhinni, de így van:) Minden más sztereotípia...

Fordítsuk meg a kérdést:

Nálatok heteróknál, hogy van? A nőddel tudtok pasis dolgot csinálni?, egymas ruháit ti is felveszitek? közös kondi bérlet?, vagy akkor ő most mi a kapcsolatban?:D ...kb ilyen a Te kérdésed is.

2021. júl. 6. 16:52
 8/13 anonim ***** válasza:
98%

Ez nincs kőbe vésve.

Én amit igaznak érzek magamra nézve a felsorolásból, a passzív választ és az aktív tartja fenn a beszélgetést.

Ha a felsoroltakból mindennek megfdleljen egy pali az lehetetlen, vagy ha igen akkor ő válogat a passzívok között.

És az fog kelleni neki akit nem kaphat meg 😜

2021. júl. 6. 17:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nem igaz.

Én pl uni-passzív vagyok.

Van egy sajnos hetero fiú, akit nagyon szeretek.

Ha ő az én pasim lenne, én bizony mindebt megtennék neki, el is tartanám akár, hiába ő lenne az aktív.

Ez a dolog mindenkinél másképp van.

35f

2021. júl. 6. 23:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát párom (ő az aktív) nem tud vezetni nem akar mert fél, nincs kocsija nem ért hozzá, viszont nekem van és szeretem vezetni, műszakilag kocsikhoz egyikőnk sem ért, max kereket cserélni.

Én észben segítem hogy kell ő meg erővel megcsinálja nekem. Viszont ház körül ügyes, az én számítógépem hardveres dolgaira is ő figyel mert nagyon ért hozzá én meg semennyire. Ha erő kell abban is jobb mert gyenge vagyok olyan dolgokhoz ha nagyobb erő kell. Én a műszaki vagy elektronikai dolgokhoz nem értek ő meg igen.

Nem elvárás hogy ki mit csináljon nálunk mindenki azt teszi amit tud és pont úgy hogy kiegészítjük egymást.

2021. júl. 7. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!