Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Nektek mennyire fontos egy párkapcsolatban, hogy tudjatok a párotokkal filozofálgatni?
Vagy mélyebben beszélgetni, önálló véleményt formálni az élet, a világ dolgairól, az érzésekről-érzelmekről.
Számomra elég fontos,mert jómagam is ilyen vagyok, szeretek az ilyen dolgokról beszélgetni.
Tudnátok hosszú távon olyannal lenni, akivel ez nem működik, vagy már eleve olyat kerestek, olyan körökben mozogtok, akinél/akiknél ez megvan?
Szerintem hosszú távon nem tudnék olyannal lenni, akivel nem tudok ilyenekről beszélgetni. Ideig óráig menne, meg biztos lennének közös témáink, de nem hiszem több évig szívesen lennék ilyen kapcsolatban.
20/L
Számomra a lehető legimponlálóbb egy nőben az, ha intelligens és érdekes gondolatai, nézetei vannak. Imádok lelkizni, szeretem a mélyebb témákat, erős véleményem, érveim vannak. Nyilván olyan társra vágyom, akivel ezt meg tudom osztani, aki tud rá reagálni, saját nézeteivel építeni.
Akivel ez nem működik, azzal már az ismerkedés fázist is megunom, olyan másfél nap után.
21/L
Számomra is fontos, mert én is olyan típus vagyok, aki igényli a mély beszélgetéseket.
25/L
Az első randin nem jutna túl ha nem lenne nyitott ilyesmire.
És ez alatt nem azt értem, hogy csak rámönti a gondlatait, hanem reagáljon arra amit mondok, tudjunk egymásban gondolatot ébreszteni. Imádom, hogy a barátnőm mutat nekem zenéket, érdekes videókat, ajánl könyveket.
Az IQ és az EQ egyaránt fontos, legyen meg az érzelmi intelligencia is.
Az exem ilyen ráöntős típus volt, szerintem néha elfelejtette, hogy nekem beszél nem valami képzeletbeli youtube csatornához rak össze anyagokat. Ez is nagyon fárasztó tud lenni, persze ha szeretek valakit, szívesen meghallgatom, de ha már nem vesz észre, az gáz.
Szerintem a kommunikáció a legfontosabb, anélkül nemigen marad egy kapcsolat hosszútávú. És igen fontos, hogy legyen saját véleménye a világról, különböző dolgokról, érzelmekről stb.
Én eleve szeretek érdekesebb dolgokról beszélgetni másokkal, pl a baráti körömben se lehet mindenkivel erről-arról beszélgetni, csak bizonyos barátaimmal. Vagyis mindegyik barátommal másabb dolgokról tudunk beszélni, de van, akivel mindenről.
Kommunikáció(/mélyebb kommunikáció) nélkül egy kapcsolat kb csak a szexből állna egy idő után, és oké, hogy a szex fontos (kinek mennyire), de a kommunikáció még fontosabb szerintem.
Nagyon fontos. De nem vagyunk egyformák, van aki nem igényli a filozofálgatást.
De szerintem ez egy fontos alapja egy komoly kapcsolatnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!