Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Nektek mennyire fontos egy párkapcsolatban, hogy tudjatok a párotokkal filozofálgatni?

Figyelt kérdés

Vagy mélyebben beszélgetni, önálló véleményt formálni az élet, a világ dolgairól, az érzésekről-érzelmekről.

Számomra elég fontos,mert jómagam is ilyen vagyok, szeretek az ilyen dolgokról beszélgetni.

Tudnátok hosszú távon olyannal lenni, akivel ez nem működik, vagy már eleve olyat kerestek, olyan körökben mozogtok, akinél/akiknél ez megvan?

2020. jún. 25. 22:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb. Ha nincs meg ebben az összhang,mire lehetne építeni?

Fontos, hogy esténként akár egy-egy pohár bor mellett lehessen eszmecserézni.

Legyen önálló gondolata! Kérdezzen, érdekelje,hogy engem mi érdekel, a véleményem. Ez viszont is. :)

2020. jún. 26. 18:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Imádom az ilyet, a belső rezgéseket, a beszélgetéssel eltöltött órákat amik csak úgy szaladnak. Izgalmas és nyugtató is egyben számomra az ilyen beszélgetés. Valóban semmi és senki nem érdekel közben, csak az, akivel lefolytatom. Szeretem, ha még beszélgetés után is tudunk egymás dolgain gondolkodni.

Szerintem ha az ilyen szintű kommunikáció megvan a párommal, arra már tudnám azt mondani, hogy Ő az én Otthonom. Persze ez egy elég összetett dolog.

Alapjába véve pedig csak olyan emberrel/emberekkel tartom a kapcsolatot, akikkel képesek vagyunk hasonló szintekre emelkedni. Én ilyen kapcsolatokból, beszélgetésekből tudok táplálkozni igazán. Kevés van belőle, de hihetetlenül felemel.

2020. jún. 26. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!