Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Súlyfelesleggel vagy netán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Súlyfelesleggel vagy netán kövér férfiak,akik úgy élnek,Ti miért nem tesztek ellene semmit??

Figyelt kérdés
Szerintem rengeteg elhízott van ami nem csaj egészségtelen de még "szépnek" sem mondható..
2023. febr. 12. 05:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

De azért ne legyen már irreális igényetek kövérként,például csak izmos kockahasú helyes pasit keres a javarészük. Ez olvasható a profiljukba.

Na és a kövérek mit tudnak viszonozni ehhez az igényhez cserébe? Ti is emelgetitek a vasat a teremben?

Én még sosem láttam elhízott pasit izmos pasival párként,de még alkalmiként sem.

Pont hogy a holdig érő igények miatt nem fog találni senki magának valót. Ez igaz a kövérekre és minden testalkatúra.

Anno olvastam egy eléggé elhízott srác profilját: "Miért nem fogyok le,sokan kérdezitek? Mert ilyen súllyal már egészségtelen..."

Nekem se kéne elhízott,és nyugodtan le lehet pontozni engem is, mert azt mertem mondani hogy nem jöttök be.. De persze aki azt írja hogy a kövérek az esetei: az rendben van. Beteges felfogás.. Akkor kinek is tilos válogatni?

2023. febr. 13. 22:28
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
Itt nem az a baj hogy neked nem tetszenek a kövérek, hanem hogy próbálod racionalizálni, hogy azért nem jönnek be mert igénytelenek, lusták, túl sokat akarnak... Pedig egyszerűen azért nem jönnek be, mert nem jönnek be. Nem tudod szépnek látni, mert nem így van behuzalozva az agyad. És ezzel a világon semmi baj. Azzal van baj, hogy utána valamiért ez alapot teremt a fejedben, hogy a másikat lenézd, megalázd, elítéld. Pedig annyi történik, hogy csupán nem tartod szexinek. Ennyi az egész történet.
2023. febr. 14. 00:38
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

Bocs,de szerintem nálad kisebbségi komplexus játszhat szerepet,vagy nagyon beleakarod rágni magad mártírkodásba. Ezáltal látszik hogy túl érzékeny vagy és mindent lenézésnek és megalázásnak könyvelsz el holott ez nem így van.

Hol írtam én olyat:

"igénytelenek, lusták"?

"másikat lenézd, megalázd, elítéld"

Melyik mondatommal utaltam erre?

2023. febr. 14. 00:52
 14/17 boyka17 ***** válasza:
58%

Tizes

Szted egy 160+ os pasit ki tart vonzónak? Extrém kevesen. De mindenkinek joga van keresni,csak a lekoptatás fáj sok kövérnek 🤔🤦

2023. febr. 14. 01:09
 15/17 boyka17 ***** válasza:
82%
*160+os PASIKAT... Elirtam.
2023. febr. 14. 01:15
 16/17 anonim ***** válasza:
84%

Mindenkinek el kell dönteni mi a fontosabb neki.

Aki el van hízva, annak sokkal rosszabbak az esélyei, mint annak aki nem. El kell dönteni hogy megéri-e az egyénnek lefogyni, vagy sem. Ennyi.

2023. febr. 14. 03:00
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
16-os Így van, relativ dolog ez, van aki már erősen duciként éli gyerekként az életét, és esélye sincs fogyni, vagy csak minimálisan, de attól még erősen kövérnek mondható. Mások a lehetőségek, igy nem nevezném olyan könnyünek ezt. Én pl. imádom a ducikat és ha nagyon azok az is tetszik, nem vagyunk 1formák.
2023. febr. 14. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!