Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyfelesleggel vagy netán kövér férfiak,akik úgy élnek,Ti miért nem tesztek ellene semmit??
Tudnék erre ezt-azt mondani,hogy pl van,aki a testes,vagy kövérre gerjed.
Képzeld el,hogy 184 cm vagyok,92 kg - ez kis pocakot jelent ÉS egy csomó meleg ezt kevésnek találta.Száz kiló feletti,aputestűt keresnek ,még kapcsolatra is.
A fene sem tud már eligazodni.Vagy makaróni legyen,vagy kövér,apus. Aki nem ilyen, az meg lehúzhatja magát a klotyón. :(
" de még "szépnek" sem mondható"
-Pedig hidd el néhány elhízott meleg aki még ennek ellenére is szépnek látja magát és válogatnak mint egy húspiacon. Anno találkoztam eggyel igaz ő 175cm magasságához vagy 120-130 kiló volt. De akkora szája meg egója volt hogy az már nekem fájt. Kb a világ legjobb pasijának hitte magát. Na ő tényleg nem volt szép ekkora túlsúllyal. Vállalhatatlan volt a viselkedése. A nagy túlsúly tényleg nem jó.
De szerintem aki "egészségesen" túlsúlyos még, csak kis felesleggel, az viszont tetszik. Sokan már azt is túlsúlyosnak könyvelik el akinek nem kockás a hasa. Szerintem elég nagy gond hogy sokan így gondolkodnak.
182cmvagyok 94kg
Ha 80kg os lennék szerintem senkinek nem kellenék.
Nem panaszkodom, alkalmira kelentkező bőven van,
Kapcsolat érdekelne, de arra igyse úgyse.
Szóval nem érdekel az izom.
És nem is izgatnak a szálkás testűek.
Engem is csak kapcsolat érdekel,ahogyan az 5-öst.Na ez a legnehezebb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!