Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám magam ezen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám magam ezen túltenni?

Figyelt kérdés

Nyolc honapja vagyunk együtt, par hete beköltözött hozzam.

Eddig minden rendben volt, de miutan bekoltozott, mindig bejott utanam a furdoszobaba amikor pisiltem. nagyon zavart, megkertem, hogy ezt hanyagolja,

akkor elmondta, hogy ot izgatja a pisi - korabban errol egy szot sem szolt. Elmondtam neki, hogy ez a dolog nekem nem jon be, de mindig felhozta, hogy ot ez erdekli es pisiljem le.

Ezen meg tultettem volna magam, de miutan elmondta, hogy az elozo pasija rendszeresen szajba vizelte, megundorodtam tole. Megkertem, hogy koltozzon el, azota konyorog, hogy bocsassak meg neki.

Szeretem ot, de keptelen vagyok ezek utan megcsokolni ot.

Van valami megoldas?

2023. jan. 26. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs megoldás, cdaza szakítás.
2023. jan. 26. 15:50
 12/18 anonim ***** válasza:
7%

Igaza van a kérdezőnek.Egy ilyen után,ha megtudnám én is bárkivel szakítanék.

Gondolom, nincs hová mennie ezért könyörög. Persze megértem,úgy kell elfogadni ,ahogy van,de akkor a 38 évest is értse meg és fogadja el a 20 éves.

Itt az a nagy gazember,aki az előző párja volt a srácnak,az alázásával...

2023. jan. 26. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
Farkát tudod szopni amibel megdugta egy masik srac seggét?
2023. jan. 26. 16:30
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

"de hogyan tudnám azt a szájat megcsókolni, amibe valaki belevizelt?!"

Erre való a tisztálkodás. Szájhigiénia. Fogmosás, szájvíz, fogselyem stb. Ő hogy csókolózzon veled, ha esetleg valaki más már a szádba élvezett? Vagy hogy csókolózzon veled, ha esetleg valakit már kinyaltál azzal a nyelvvel? Vagy biztosan volt már valamikor az életedben kakis a kezed. Hogy fogod meg a farkát azzal a kézzel? Vagy hogy teszed belé a valamikor régen történt "baleset" miatt kakis pöcsödet? Ne legyél már ekkora királylány, nem ekkora dráma ez. Fogat mostok, tisztálkodtok, lezuhanyoztok előtte és mehet a szex. Ennyi. Senkin se marad rajta a kaki meg a pisi örökre.

Ha meg neki erre ezután is igénye lesz, neked meg nincs, akkor jobb ha mindketten mást kerestek mielőtt félreléptek.

2023. jan. 26. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Hogyan tudod oda betenni, ahol minden nap kifele valami barnaság jön?
2023. jan. 26. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy sok minden furcsaság létezik...
2023. jan. 26. 23:20
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

#9 "Magamból kiindulva, szeretek valakit úgy fogadom el ahogy van."

Igen.

Csak itt az a helyzet, hogy amikor beleszeretett, még nem tudta, hogy ő milyen.

Én is imádom a barátnőmet, de ha mondjuk ma kiderülne róla, hogy aljas indokból embert ölt, hát... nagyon kiábrándulnék belőle.

2023. jan. 27. 11:50
 18/18 anonim ***** válasza:
75%
Uristen milyen beteg emberrel elsz te is egyutt:DDDD en nem tudnam bekesen alomra hajtani a fejem egy olyan szemely mellett aki hektoliter szamra igenyelte a vizeletet😂
2023. jan. 27. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!