Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom túltenni magam egy reménytelen szerelmen, mit tegyek?
Már 1-2 éve tart a dolog. Az osztálytársam, odáig meg vissza voltam érte, vicces, jól öltözködik, laza, okos és párszor beszéltünk komoly dolgokról. Több barátnője volt már és még nem coming outoltam ezért nem kezdtem semmit a vonzalmammal. Mindig is a barátja akartam lenni, de nem tudtam közeledni hozzá. Sokszor volt rossz kedvem emiatt.
Aztán pár hete megtudtam, hogy engem a haverjaival végig b*zizott a hátam mögött. Már tudom, hogy több barátomat is szidta a hátuk mögött, szemtől-szemben mégis eljátssza a havert. Ezt gerinctelen dolognak tartom és ezután bebeszéltem magamnak, hogy utálom és ki is parodizáltuk a hibáit s barátaimmal... De igazából én még mindig szerelmes vagyok belé. Idén pedig még több órám van vele kis létszámú csoportokban, mint eddig és nagyon megvisel a jelenléte. Próbálom győzködni magam, hogy idegesítőek a beszólásai, stb., de nem megy. Rengeteget gondolok rá és elromlik a kedvem. Úgy érzem, hogy én sose lennék elég jó. Ilyenkor a barátaim kérdezgetik, hogy mi a bajom, de nem mondhatom el nekik.
Többször hallottam a barátnőjéről beszélni és ez valamiért nagyon fáj nekem.
Nem látok kiutat ebből, ezért írtam a kérdést. Évvesztes vagyok és még majdnem 2 tanévet el kell viselnem mellette.
18/F
Az a jó hírem van, hogy egy illúziót szeretsz. Tehát nem őt, csak egy illúziót.
18 évesen ez az érzés tök normális. Plátói szerelme mindenkinek van. Idővel a valódi szerelmek, majd a csalódások során ez el fog múlni :) nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!