Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lépjek túl egy reménytele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lépjek túl egy reménytelen "szerelmen"?

Figyelt kérdés

Minden nap látom, nem kerülhetem el még 1 évig, és biztosan tudom, hogy nincs semmi esélyem. Ezért el is határoztam, hogy nem fogok foglalkozni vele, nem figyelek rá, tevékenykedek a saját kis dolgaimmal, de ez csak egy bizonyos ideig hat. Direkt próbálom kerülni, hogy ne is lássam, beszélőviszonyba nem vagyunk, mindent megteszek csak hogy elkerüljük egymást, de ott vannak azok a ritka pillanatok, amikor elmegy mellettem és nem tudok máshova nézni, vagy mikor belenéz a szemembe. Nem tudom magamra kényszeríteni, hogy ne legyen rám ez hatással. Nem akarok érezni semmit. Mit tegyek, hogy kiöljem magamból az érzést?

Tudom szánalmas, hogy ilyen gyenge vagyok. Nem szokásom, viszont egy olyan embert ismertem meg a személyében, aki nagyon hasonlít hozzám a belső dolgokban, emiatt nehéz annyira nekem. Soha senki nem volt rám ekkora hatással, de tudom, hogy kettőnk között nem fog működni soha. Idegesít, mikor elgyengülök tőle. Utálom az érzéseket. :/ Valaki tudna valami jó, használható tanácsot adni?

2017. okt. 26. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mindenféle kapcsolatot meg kell szakítani vele, még akkor is ha néhéz és kérd meg hogy ne is keressen (nem bunkóságból, de ha értelmes az illető akkor megérti) És amennyiben még a véletlen összefutás lehetőséget is kizárni. Ha egy a melóhely akkor kérj másik műszakot, nem mondom hogy mondj fel, de én még a jol fizető állásomat is feladtanam (külföldre mentem), nem lehetett megoldani a mi esetünkben hogy ne fussunk össze. A közöse kedvelt helyeket is kerülni kell.

A másik légy pozitív nyiss az új felé és hidd el, hogy van még olyan lány aki tudja pótolni azt akibe piszkosul beleestél.

Hasonlón estem már túl eleinte nem tudtam elengedni, probáltam erőltetni a csak barátságot, de sajnos egyszerűen nem ment, szóval felesleges körök elkerülése végett ezt az opciót felejtsd el, szinte biztos nem fog működni.

2017. okt. 26. 21:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán fejtetted ki, hogy miért is reménytelen szerelem? Amúgy fiú vagy vagy lány?
2017. okt. 26. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Beszélgettetek és ő mondta, hogy nincs esélyed nála vagy ez, hogy is van, mert nem irtad le a részleteket, és ilyen helyzetben lutri bármilyen tanács, ha nem egészében, tisztán látjuk a helyzetet.
2017. okt. 26. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Csak annyit irsz, hogy mindennap látod, de a szövegkörnyezetből inkább csak ez derül ki. Ezek szerint nem is beszélgettetek? Vagy nem is próbálkoztál nála?

Tényleg a nemedet is lécci írd már le, ez így olyan, mint egy rejtvény.

2017. okt. 26. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Sehogy. Mindig is vágyni fogsz rá.

Én picit kiábrándultam belőle, már több éve nem is láttam, de még mindig vágyok rá. Ha a facebookon meglátom mondjuk, hogy új profilképet töltött fel, egyből görcsbe rándul a gyomrom.

2017. okt. 26. 21:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Írhatnál egy kort és egy nemet.

De hogy tanácsot is adjak.

Szerintem ha tényleg reménytelenek érzed ezt a kapcsolatot, akkor ne fussál fölösleges köröket, mert csak azt veszed észre magadon hogy kifulladtál. Ha pedig nem akarsz lelkileg ronccsá lenni, akkor túl kell lépned az érzéseiden.

2017. okt. 27. 02:40
 7/11 anonim válasza:

Én szinte ugyan ebben a cipőben járok.Már a fa**om ki van az egésszel.A jó hogy kb egy hét és nem fogom többet látni.Remélem elmúlik.Neked pedig kitartást!:)

22/f

2017. okt. 27. 07:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyunk, bár mi beszélőviszonyban vagyunk. Nem akarok túllépni rajta. Bár fáj és tényleg elég rosszul szoktam magam érezni, de legalább érzek valamit, élek. Próbálom a legtöbbet kihozni ebből amíg lehet, aztán majd ha már úgysem találkozunk, akkor vége lesz egyszer, idővel.
2017. okt. 27. 09:24
 9/11 anonim ***** válasza:

De gyerekek, senki nem mond semmit, mindenki csak itt panaszkodik, és van egy olyan érzésem kedves kérdező, és kedves utolsó előtti, hogy nem is próbálkoztatok nála. Khm.

És mi van akkor, ha a hölgy is ugyanezt érzi, és itt szidjátok a helyzetet.

Ahelyett, hogy képletesen gugliznátok, hogy szeret nem szeret.

Ilyen egyszerű.

Bocsi, de még nem fejlesztettem ki a telepatikus képességemet, hogy lássam a helyzetet teljes valójában.

De ne játszatok már Panasonic tv-t, inkább beszéljetek érthetően.

Amugy meg ha a hölgy is szerelmes belétek, neki sem könnyű, pláne ha érzi, hogy tojtok rá, mert szerelmesek vagytok belé, ah tisztára mint az oviban, csak ott legalább húzgálják az ember haját, ruháját a fiúk, ne várjátok, hogy ő lépjen, próbálkozzatok szépen, ha nem mondjátok itt hogy milyen helyzet. Vagy kérjetek segitséget a kollegáitoktól, és játszátok el a különböző szituációkat, hogy odamész hozzá, és különböző közeledési kisérleteidre hogyan reagál. Ha introvertált eleinte zavarban lesz, félni fog és leblokkol, de te maradj nyugodt, kedves, megértő, és mosolygós.

Kreativnak kell lenni, és vidámnak.

2017. okt. 27. 10:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk, de elég szűkszavú volt, nem igazán érdekeltem. Plusz más nőkkel foglalkozik mindig. Elég egyértelmű, hogy semmi esélyem. :D
2017. okt. 27. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!