Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám túltenni magam rajta?
Hát Sziasztok!
Elmesélném történetem, remélem tudtok valamilyen tanácsot adni!
Most lettem egyetemista és eddig nem vállaltam fel magam szinte senki előtt, most viszont egyetemi szaktársaimnak (akik legjobb barátaim lettek) elmondtam, hogy úgy tűnik saját kapura játszom. Nagyon jól fogadták támogattak és végre először igazán boldog voltam. Legjobb barátnőmmel naponta beszélgetünk és szinte mindent tudunk egymásról.
Már 5 hónapja van egy srác aki nekem nagyon tetszett, de nem volt egyértelmű, hogy meleg-e vagy sem, barátnőmmel naponta vettük sorra az érveket, hogy vajon mihez vonzódik, mert egyszerre tett mind meleg mind hetero gesztusokat, de sosem lehetett egyértelműen eldönteni hovatartozását eddig. Sajnos közben elkövettem azt a hibát, hogy beleszerettem.
Nagyon sokat beszélgettem vele, és furcsa volt hogy közben legjobb barátnőm felől érdeklődött többször.
Azóta kiderült, hogy biztos hogy hetero és hogy a barátnőm tetszik neki, eleinte nem foglalkoztam vele elvégre nem tehet róla hogy nem meleg és én sem szóval ebből nem lesz semmi. Barátnőm is párkapcsolati válságon volt túl szóval gondoltam összehozom őket, inkább vele lássam együtt mint más lánnyal ha már velem nem lehet együtt és melette meg akartam tartani a fiút barátomnak mert nagyon jóbaráti lett közben a kapcsolatunk.
Azóta viszont olyan érzelmek törtek fel bennem amikre nem számítottam. Olyan feszültség és fájdalom van bennem így, hogy látom, hogy tök jól alakul köztük a dolog, hogy az elmondhatatlan. Közben nem harugudhatok sem a srácra mert nem meleg, sem barátnőmre mert ő meg közben rengetegszer megkérdezte, hogy engem biztos nem zavar-e ez a szituáció.(eleinte nem is zavart)
De ezzel a fájdalommal és veszteség érzéssel nem tudok mit kezdeni amikor arra gondolok, hogy ebben a pillanatban is együtt vannak valahol és hogy mit csinálhatnak.
Kérlek segítsetek! Hogy tudok ezen a szituáción túl lépni? Mivel tudnám csökkenteni ezt a fájdalmat ami szinte ellehetetleníti mindennapjaimat?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hát eléggé rossz ötlet volt őket összehozni, viszont ezen már nem tudsz változtatni. Viszont, amit nekünk ide leírtál mindenkép mond el a legjobb barátnődnek. De azt is, hogy csak az érzéseid miatt nem akarod őket szétszakítani.
Próbáld meg minden másodpercedet lefoglalni, hogy ne legyen időd rajtuk agyalni. Nekem ha vmiről próbálok megfeletkezni az szokott beválni, hogy elkezdek olvasni egy könyvet. Az elején még nem tudok figyelni. De aztán egyre inkabb. Végül ez lefáraszt, s bealszok a könyv közben, de volt, hogy végigolvastam. Ez főleg arra jó, ha nem tudsz aludni!
Remélem jobban leszel!
Addig fogsz a srácon kattogni amíg nem találsz valaki mást. Ilyen egyszerű. Amíg ő van a "fókuszodban" addig fájni fog a szíved utána.
Ismerkedj, Gyújts barátokat, próbálkozz. Amint beleszeretsz valaki másba Ő már nem fog annyira érdekelni. Viszont a barátságotok megmaradhat.
Szerintem "nem illik" ezt elmondani a barátnődnek. Ha Ő volt olyan rendes, figyelmes és tapintatos veled, hogy RENGETEGSZER megkérdezte tőled, hogy biztos nem zavar-e téged ez a szituáció és te rengetegszer elmondtad neki, hogy nyugi, semmi gond, nem zavar, akkor most nem állhatsz elé és nem kelthetsz benne bűntudatot, hogy bocsi, mégis zavar a dolog, de ti legyetek nagyon boldogok.
Ezt a helyzetet most rosszul mérted fel. Tudhattad volna, hogy ha a közeledben marad az a srác, akibe halálosan szerelmes vagy de sohasem lehet a tiéd, örökre elérhetetlen marad a számodra, akkor csak saját magad dolgát nehezíted meg, mert mindig ott lesz a közeledben de sohasem lesz a tiéd, csak reménytelenül vágyakozol utána.
A szerelmi bánaton, szerelmi csalódáson néha nagyon nehéz túltenni magunkat. Egy dolog könnyíti csak meg a helyzetedet, ha új emberekkel, új srácokkal kezdesz ismerkedni, ahogy a #2-es is mondja. Kezdj el ismerkedni, előbb-utóbb majd jön valaki, aki átveszi a korábbi szerelmed helyét a szívedben. Csak így tudod túltenni magad rajta.
Ismerkedj új srácokkal! Hajrá! :)
Ahogy #2 mondta: "Gyújts barátokat" :DD
De komolyan, ezt is írták már de foglald le magad mással és így ha aktívan nem gondolsz rá, egy idő után nem lesz olyan fontos része a napjaidnak.
Kitartás! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!