Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, fogadtatok már el pénzt szexért cserébe?
igen, többször is fiatalon. Főleg idősebb pasik fizettek szopásért leginkább.
Jól jött a pénz, én meg szeretek szopni...
Igen fiatalon 3 ilyen is volt.
1. Egy nagyon helyes izmos srác volt. Azt kérte pisiljek a szájába. Megtettem.
2. Egy szexpartnerem volt akit koptattam. Ezután írt, hogy bármit megtenne csak le.ophasson. Hát ez volt a bármi plusz mindig kaptam 1 órányi testmasszázst is. Kb havi 2x hívott. Nagyon jó pénz volt akkoriban az 5000Ft hisz azért diákként én 1 napot sőt többet melóztam. 500Ft volt az órabér akkoriban.
3. Egy fiú nagyon akart engem. Gazdagok voltak nagyon. A haverját aláztam néha és az mesélt rólam neki. Emiatt írkált folyton.
Én rendszeresen offoltam őt mert nem tetszett a fiú. Egyszer aztán írt egy levelet. Amiben azt mondta, hogy bármit megad csak egyszer alázzam meg és szexeljek vele. Azt kérte válasszak ki mondjuk egy hotelt vagy valami nyaralást és ő befizet 2 külön szobát és a nyaralást ő állja. Mellé pedig minden napra ad extra pénzt és mindent ő áll a nyaralás alatt. Nos választottam. Tényleg befizette. Az első nap elvitt egy plázába a közelben és azt mondta van nála 200.000Ft. Amit rám fog ma költeni. Amit akarok vegyem meg. Hát lett poló, nadrág, kabát, minden. Nagyon sok ruhát vettünk. Ezután este jött a játék ahol nem kíméltem. A 2 napos (péntektől vasárnapig) program jól telt. Utána is sokszor írt, könyörgött de én nagyon megalázónak éreztem. A ruhákat is vissza akartam adni, de nem hagyta. Azt kérte, hogy inkább alázzam meg újra de engem nem izgatott. Nem élveztem vele. Nem akartam. Ennek ellenére később (2 évre rá) volt még egy találkozónk. Arra a találkozóra hozott egy szexi fiatal srácot akit szintén használhattam. Ő csak azt akarta, hogy láthassa amit csinálunk és kicsit alázzam őt is. 20 éves volt ekkor. 2 év múlva meghalt autóbalesetben. Attól a fiútól tudom aki miatt kapcsolatba kerültem vele. Azaz aki mesélte miket csináltam vele és aki miatt eljutottunk ide. Sajnáltam őt, mert hiába volt pénzük ha ronda volt nagyon a teste és a feje is. :( Azóta is kapok ajánlatokat ahogy mindenki a rómeón, de nem élek vele, hisz már dolgozom. Meg ezek csak kívánsciságok voltak.
Én fizettem csak másnak. Heteró osztálytársaim közül 2 farkát is kivertem pénzért. Mármint rávettem őket, hogy adok pénzt. Az egyik 8000-et kapott a másik 12.000-et. Ő hagyta azt is hogy leszopjam fél évre rá. Akkor 25.000-ért. Illetve egyszer volt hogy egy diákmunkatársam írt rám, hogy SOS kell neki 15.000Ft. Hát őt többre vettem rá mert nagyon kellett neki a pénz. Megdugott, leszoptam, smároltunk. A végén sírt, hogy ezt megtette. Így nem 15.000 hanem 20.000 adtam neki. Pár éve amúgy egyszer kaptam egy levelet tőle, hogy milyen undorító ember vagyok, hogy 17 évesen erre rávettem.
Illetve még egy időben volt egy roma srác aki a gyúrós szereire ha kellett pénz jött és hagyta hogy kiverjem/szopjam neki. Őt nagyon élveztem mert 2000Ft/alkalom volt és nagyon szép teste volt. Lehetett simogatni is a testét. Nagyon nagy volt neki és mindig iszonyat mennyiség jött belőle. Aztán sajna börtönbe került valami balhé miatt. Utána elveszett vele a kapcsolat.
Micsoda történetek
Leesett az állam.
Buta és kezdő voltam engem csak becsapott egy srác azt hittem szerelmes belém, rózsaszín volt minden még a fák is, kicsalt 400e Ft ot Azt eltünt - elköltözött. 15éve már hiába várom.
Wow, vannak érdekes és durva sztorik.
Volt idő amikor én is szerettem volna hasonlóval pénzt keresni de sosem jutottam a tettlegességig, nem volt se bátorságom se olyan ismerőseim akikkel ezt meg tudtam volna oldani, hirdetni meg nem akartam magam sehol sem :|
Pedig azóta is vonzana így egy kis plusz kereset (persze mostmár jobban “válogatnék”, mint akkor amikor rászorultam pár éve egyetem alatt)
Nem, de nagyon izgatna a dolog.
Nem mintha olyan nagy szükségem lenne a pénzre (hacsak nem olyan milliós tételről beszélünk, amit egy velem való kaland nyilvánvalóan nem ér meg senkinek), inkább csak az extra izgalom kedvéért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!