Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy idősebb férfi a munkhelyemen akivel egy közös projekten dolgozom. Egy ideje amikor messengeren beszélünk szívecskéket és smile-kat küld (elég sokat), . Lehet hogy homoszexuális és bejövök neki? (én is férfi vagyok)
Ha tényleg bejönnék neki akkor az baj lenne mert heteró vagyok. Meg amúgy nem biztos hogy tényleg meleg és tetszek neki, mert mindenkivel elég kedves szokott lenni.
Meg azt mondta, hogy akar velem négyszemközt találkozni, és beszélni valamiről, de azt nem monndta meg hogy miről. Szóval egy kicsit furcsállom.
De lehet hogy csak én reagálom túl, és valójában nem meleg.
Meg igazából látta hogy zavar engem hogy a karomhoz ér meg amikor megpuszil, és mondta hogy csak azért csinálja mert kedvel. De akkor szerintetek tényleg azért csinálja mert meleg és nem csak kedveségből?
Meg amikor beszélgettünk akkor kiderült hogy eléggé konzervatív nézeteket vall, ami ahhoz képest hogy meleg furcsa lenne.
#13 Nemrég megint találkoztunk, elmentünk egyet túrázni ás megkérdeztem tőle, hogy ezeket a dolgokat azért csinálja, mert meleg-e? Ő azt válaszolta, hogy nem ő, ő is heteró, meg mesélte hogy az idők során már számos barátnője volt. Meg azt is mondta, hogy ő egyszerűen azért csinálja ezeket mert kedvel. Szóval csak barátként tekint rám, nem homokos.
#14 Igen, kb:. két hete.
Akkor tisztázódott a dolog.
És, mivel Te is kedveled, így semmi akadálya nincs annak, hogy tényleg igazi barátok legyetek. Persze, azt, hogy megsimogat, hogy megpuszil tényleg csak a baráti vonzódásának tudd be.
Becsüld meg, mert nagyon nehéz bensőséges, igazi barátokat találni, akiknek az érdeklődése, szinte a gondolatai is ugyanazok. Akinek a társaságában jól érezheted magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!