Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van egy idősebb férfi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy idősebb férfi a munkhelyemen akivel egy közös projekten dolgozom. Egy ideje amikor messengeren beszélünk szívecskéket és smile-kat küld (elég sokat), . Lehet hogy homoszexuális és bejövök neki? (én is férfi vagyok)

Figyelt kérdés

Ha tényleg bejönnék neki akkor az baj lenne mert heteró vagyok. Meg amúgy nem biztos hogy tényleg meleg és tetszek neki, mert mindenkivel elég kedves szokott lenni.

Meg azt mondta, hogy akar velem négyszemközt találkozni, és beszélni valamiről, de azt nem monndta meg hogy miről. Szóval egy kicsit furcsállom.

De lehet hogy csak én reagálom túl, és valójában nem meleg.

2023. jan. 13. 20:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Az alapján ami messengeren történik azt mondanám, hogy nem az, mert lehet csak hülyéskedik. Én is szoktam baromságokat írni, meg nekem is szoktak haverjaim/barátaim olyat írni amit, ha valaki olyan meglátna aki "külső" szemlélő akkor biztos melegnek hinne. De igazából csak hülyéskedés.

"Meg azt mondta, hogy akar velem négyszemközt találkozni, és beszélni valamiről"

Ez viszont szerintem már inkább sejtett valamit.

2023. jan. 13. 20:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Készülj fel erre, és ha igazad lenne, udvarias határozottsággal közöld vele, hogy te másik kapura játszol.

Milyen személyiség? Bosszút állhat, megkeserítheti a mindennapjaidat?

2023. jan. 13. 20:12
 3/16 anonim ***** válasza:
11%
Milyen projekt?
2023. jan. 13. 21:14
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A munkatársadnak volt-e másik olyan furcsa viselkedése, ami alapján arra következtethetsz, hogy homoszexuális volna?
2023. jan. 13. 21:16
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Magamból kiindulva:

Ha tényleg meleg és négyszemközt akar beszélni neked erről, akkor valószínűleg elmondaná neked az érzéseit és mivel heteroszexuális vagy csak egy átlagos barátságot akarna tőled.

2023. jan. 13. 21:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztatok-e már négyszemközt?
2023. jan. 18. 13:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Változna valami köztetek, ha tényleg meleg lenne?

Te mit tennél, tervezel tenni, ha bevallja a vonzalmát irántad?

2023. jan. 18. 14:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült-e beszélnetek négyszemközt?
2023. jan. 23. 11:02
 9/16 A kérdező kommentje:

Tegnapra megbeszéltünk egy találkozót, és elmentönk egy étteremben enni és a közeli parkban sétálni.

Igazából mondta hogy szívesen barátkozna velem, amire hajlok mert jót beszélgettünk a programmon, szóval szerintem csak nem meleg.

Viszont amikor találkoztunk és elköszöntünk akkor arcon puszilt, meg beszélgetés közben kb:. 2-szer megsimogatta a karom. Ilyennel még nem találkoztam férfinál. Esetleg ez lehet annak a jele hogy meleg vagy csak kedvességből csinálja?

2023. jan. 29. 02:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen vagy meleg, de minimum biszexuális.

És közeledni próbál.

2023. jan. 29. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!